اساتید قرآنی الگوهای جامعه هستند
وی در ادامه اظهار داشت: آموزش قرآن از رتبه والایی برخوردار است که افراد جامعه نباید آن را به عنوان کسب و کار در نظر بگیرند؛ چراکه با این نگاه اثر آموزشی آن از بین خواهد رفت.
مسؤول حوزه علمیه بافت با بیان این که بد اخلاقی استاد قرآن، سبب بی تأثیر شدن فعالیت های او می شود، تصریح کرد: اساتید قرآنی در رفتار خود باید سلیقه به خرج دهند؛ چراکه افراد جامعه یکایک اعمال وی را در نظر دارند و او را به عنوان الگوی خود انتخاب میکنند.
وی با بیان اینکه پوشش مناسب لازمه استاد قرآن است، ابراز داشت: مبادا اساتید قرآنی با حجابی که لایق یک فرد مسلمان نیست در جامعه ظاهر شوند؛ چراکه این عمل زمینهساز آسیبهای فرهنگی است.
این کارشناس مسائل دینی افزود: باید بدانیم که مشکلات اخلاقی زمینهساز مشکلات دیگر میشوند و کسی که به فرامین قرآنی عمل میکند اخلاقش خوب میشود و در نتیجه دیگر مشکلاتش هم برطرف خواهد شد.
حجتالاسلام ابراهیمی با اشاره به مشکلات اخلاقی جامعه گفت: با نگاهی به زندانها میتوان فهمید که قرآن چه تأثیراتی در جامعه دارد؛ چراکه همواره زندانیان را افرادی تشکیل می دهند که قرآن در زندگی آنها نقشی نداشته است.
وی بیان داشت: یکی از فرامین قرآنی صله رحم است که سبب همدلی خانوادهها و دور شدن آنها از بلاها میشود.
مسؤول حوزه علمیه بافت، قرآن کریم را بهترین شفیع در آخرت خواند و ابراز داشت: کسی که عامل و حامل قرآن است در آخرت با خواندن هر آیه از قرآن کریم بر درجاتش افزوده میشود.
حجتالاسلام ابراهیمی یادآور شد: خانوادههایی که اهل قرائت و عمل به قرآن کریم هستند در بیشتر زمینههای جامعه از بهترینها هستند.
وی در پایان گفت: پیامبر اکرم(ص) استانداران و فرماندهان جنگی را همواره از میان حاملان و قاریان قرآن انتخاب میکردند که این مسأله بر درجه افراد قرآنی تأثیر بسزایی دارد./9706/ت302/غ