۲۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۳
کد خبر: ۱۸۴۴۵۰
مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران مطرح کرد؛

ضرورت بازنگری در تبلیغ دین در جامعه/ تناسب مطالب ارائه شده با نیازهای روز جامعه

خبرگزاری رسا ـ مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران، نیاز سنجی امر تبلیغ را در تحقق اهداف تبلیغی حائز اهمیت دانست و گفت: نحوه عرضه دین به جامعه باید بازنگری شود، روش های انتخابی و مطالب ارائه شده باید متناسب با نیازهای روز جامعه باشد.
حجت الاسلام علي غفاري، مدير منطقه پنج حوزه علميه خواهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در گرگان، حجت الاسلام علی غفاری، مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران پیش از ظهر امروز در نخستین کارگروه تبلیغ حوزه علمیه خواهران گلستان که در مدرسه علمیه الزهرا(س) گرگان برگزار شد، تبلیغ و ترویج دین را یکی از مهم ترین رسالت های نبی مکرم اسلام و شاگردان این مکتب دانست.

 

وی، حوزه های علمیه را علمدار نشر فرهنگ دینی در جامعه معرفی کرد و افزود: امروز نگاه جوامع در حوزه دین به این مکان مقدس است که باید با اصول و راهکارهای علمی در این خصوص حرکت کرد تا نتیجه مناسب حاصل شود.

 

مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران خاطرنشان کرد: باید بررسی کرد که در 34 سال اخیر چقدر به مقوله تبلیغ توجه شده و حوزه علمیه چه میزان در زمینه پاسخگویی به نیاز دینی و فرهنگی کشور موفق بوده است.

 

حجت الاسلام غفاری بر ضرورت ساماندهی تبلیغ در مدارس علمیه تأکید کرد و افزود: به منظور تحقق این مسأله مهم باید برخی ضرورت ها را در نظر گرفت که یکی از این موضوعات حائز اهمیت بحث وحدت رویه است.

 

وی تأکید کرد: نظام تبلیغ در حوزه علمیه به صورت کلی و در حوزه علمیه خواهران به طور خاص باید یک نظام تعریف شده، هماهنگ و با وحدت رویه و حفظ شرایط بومی و منطقه ای باشد.

 

مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران گفت: در تصمیم گیری و برنامه ریزی ها باید ساز و کار را طوری تنظیم کنیم تا استعدادهای نهفته تبلیغی در حوزه های علمیه و مبلغان شکوفا شود و در حقیقت کار را در این امر تسهیل کنیم و مانع شکفتن استعدادها نشویم.

 

حجت الاسلام غفاری، آسیب شناسی تبلیغ را سومین موضوع حائز اهمیت در حوزه تبلیغ دین برشمرد و خاطرنشان کرد: باید با بهره گیری از  تجربه حوزه علمیه برادران در این خصوص می توان به آسیب شناسی تبلیغ در حوزه علمیه خواهران پرداخت و از ورود این آسیب ها به مدارس خواهران پیشگیری کرد.

 

وی افزود: تاکید ما این است که امر تبلیغ و اعزام مبلغان مستقیماً از سوی خود حوزه های علمیه صورت گیرد و این امر را به حلقه های واسط نظیر سازمان تبلیغات و اداره اوقاف نسپاریم چرا که علت موفقیت امر تبلیغ پیوند و ارتباط مستقیم حوزه علمیه و جامعه است.

 

مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران با بیان این که طلاب حوزه علمیه خواهران باید متوجه باشند که نیمی از جامعه را تشکیل می دهند و کشور به آنها نیازمند است، خاطرنشان کرد: خواهران طلبه  توانمند هستند و می توانند در حوزه تبلیغ موفق باشند و توان پاسخگویی به شبهات و سؤالات جامعه را دارند.

 

حجت الاسلام غفاری همچنین  تشکیل اتاق فکر و ترسیم نقشه راه برای مبلغان و همچنین برگزاری دوره های تخصصی تبلیغ را از مسائل مهم در موفقیت تبلیغ دانست.

 

مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران بر ضرورت شناسایی جامع مبلغان بر اساس علاقه، استعداد، توانمندی و قدرت بیان تأکید کرد و گفت: برگزاری دوره های آموزشی و کارگروه های تخصصی برای مبلغان بسیار ضروری است که باید به طور جدی دنبال شود.

 

وی، آسیب شناسی مسأله تبلیغ را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: نگاه مبلغان به امر تبلیغ به عنوان شغل و منبع درآمد باید تغییر کند.

 

حجت الاسلام غفاری با بیان این که تبلیغ باید در قالب چارچوب معینی دنبال شود، بیان داشت: به منظور اثرگذاری هر چه بیشتر تبلیغ، مبلغان باید با اصول تبلیغ به خوبی آشنا شوند.

 

مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران ادامه داد: مبلغان باید با اصول روان شناسی و دیگر علوم مرتبط با تبلیغ آشنا شوند تا بهتر بتوانند با مخاطبان ارتباط برقرار کنند.

 

وی همچنین نیاز سنجی امر تبلیغ را در تحقق اهداف تبلیغی حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: نحوه عرضه دین به جامعه باید بازنگری شود روش های انتخابی و مطالب ارائه شده باید متناسب با نیازهای روز جامعه باشد که متأسفانه در این خصوص ضعف هایی وجود دارد که باید اصلاح شود./950/پ202/ب

ارسال نظرات