مرحوم عسگر اولادی در راستای عمل به تکلیف به خوشایند دیگران کاری نداشت
حجت الاسلام موسی قربانی، مستشار دیوان عالی کشور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با تأکید بر این که مرحوم عسگر اولادی هیچ گاه از صراط مستقیم انقلاب خارج نشد، اظهار داشت: فراز و نشیب های فراوانی که در صحنه های سیاسی نظام وجود داشته بسیاری از افراد را دچار آسیب و انحراف کرد.
وی افزود: برخی راه سکوت و حاشیه نشینی را انتخاب کردند و برخی به صف مخالفان پیوستند، عده ای نیز از ریل انقلاب خارج شدند اما مرحوم عسگر اولادی خصلت خوبی داشت و آن ثبات قدم در راه هدف روشن و معین انقلابی گری، تلاش در چارچوب نظام اسلامی و حاکمیت ولایت فقیه بود.
مشاور سازمان بازرسی کشور ادامه داد: آن مرحوم در این راستا همیشه حرفش را می زد، گاهی با تشویق همه و گاهی هم با نفی و بدگویی مواجه می شد اما آنچه مد نظرش بود دفاع از انقلاب بود؛ نمونه اخیرش اظهار نظر در مورد اصحاب فتنه بود که تعداد زیادی مخالف و موافق پیدا کرد.
حجت الاسلام قربانی با اشاره به مسؤولیت های مختلفی که مرحوم عسگر اولادی داشت، گفت: آنچه در این مسأله چشمگیر است استواری ایشان بر روی مواضع خود بود چه در زمانی که مسؤولیت داشت و چه بعد از آن؛ پُست داشتن یا نداشتن، رأی آوردن و نیاوردن در عزم و اراده اش تأثیری نداشت و در راستای دفاع از انقلاب به هیچ وجه کوتاه نیامد.
وی با بیان این که پسند جریانات سیاسی و جامعه تأثیری در موضع گیری آن مرحوم نداشت، خاطرنشان کرد: آقای عسگر اولادی هیچ گاه در پی این نبود که چیزی دیگران خوششان می آید بگوید و یا از گفتن چیزی که آنها بدشان می آید پرهیز کند؛ همواره بر اساس تکلیف عمل کرد و تنها خوشایند و ناخشنودی خدا مد نظرش بود، در همین مسیر نیز عمر خود را به پایان رساند.
مستشار دیوان عالی کشور در خصوص سوابق درخشان مرحوم عسگر اولادی، گفت: ایشان از کسانی بود که قبل از پیروزی انقلاب و در دوران نوجوانی روحیه انقلابی داشت و از همان ابتدا در صحنه های انقلابی، مذهبی و دینی حضور داشته است.
مشاور سازمان بازرسی کشور با بیان این که مرحوم عسگر اولادی از مریدان و مقلدان امام(ره) بود، ابراز داشت: در صحنه های انقلابی همراه همیشگی امام(ره) بود؛ در همان زمان ها از سال 43 دستگیر و به حبس ابد محکوم شد که حداقل حدود 13 سال در زندان ماند و سپس آزاد شد./928/ت302/ج