معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی خبر داد؛
راه اندازی 300 دارالقرآن در کشورهای مختلف جهان
خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی با اشاره به برگزاری نوزدهمین المپیاد بینالمللی قرآن و حدیث از حضر بیش از 82 ملیت در این المپیاد خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام محمدرضا صالح، معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی العالمیه ظهر امروز در نشست خبری که با حضور خبرنگاران در ساختمان مرکزی جامعةالمصطفی برگزار شد، گفت: نقش رسانه در ترویج دین و آموزههای قرآنی بسیار مؤثر است.
وی با بیان اینکه یکی از برکات انقلاب اسلامی ایران زمینهسازی برای خارجساختن قرآن کریم ازمهجوریت بود، افزود: پرداختن به آیات، آموزههای قرآن کریم و سیره اهلبیت(ع) از ارکان انقلاب اسلامی ایران است.
معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی اظهار داشت: جمهوری اسلامی در حوزه آموزشی میلیونها قاری و حافظ قرآن کریم تربیت کرده و جامعةالمصطفی نیز مؤثرترین نهاد در معرفی جنبههای نظری، فکری و اندیشه دینی و انقلابی نظام اسلامی است.
حجتالاسلام صالح ادامه داد: امروز جامعةالمصطفی در کشورهای مختلف به تربیت قاریان، مفسران و خادمان قرآن مشغول و تاکنون بیش از 300 دارالقرآن راهاندازی کرده است.
وی با اشاره به این که ترجمه قرآن کریم، احادیث و روایات به زبانهای مختلف دنیا یکی از برنامههای جامعةالمصطفی است، خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از ترجمههای قرآن و احادیث بعد از انقلاب اسلامی از سوی دانشآموختگان المصطفی صورت گرفته است.
معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی تصریح کرد: حوزههای علمیه شیعه امروز در بیش از هفتاد کشور جهان مشغول به تربیت افرادی در زمینه فعالیتهای دینی و قرآنی هستند که بسیار موفق بودهاند و المپیاد بینالمللی قرآن و حدیث جامعةالمصطفی یکی از خروجی این فعالیتها است.
حجتالاسلام صالح با بیان اینکه 82 ملیت در نوزدهمین المپیاد بینالمللی قرآن و حدیث شرکت خواهند کرد، ابراز داشت: آمار شرکتکنندگان تاکنون در داخل کشور بیش از 2 هزار نفر بوده و پیشبینی میشود از خارج کشور هم بیش از 10 هزار نفر در این المپیاد شرکت کنند.
وی با اشاره به آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره افزود: این آثار به پنج زبان فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسه و اردو قابل پذیرش است و داوطلبان میتوانند آثار خود را به یکی از این پنج زبان به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی «ایجاد فضای تعمیق انس با قرآن، حدیث و ادعیه در میان دانشپژوهان با هدف حضور همهجانبه معارف وحیانی، نبوی و علوی در تمام شؤون زندگی»، «زمینهسازی برای راهبری نهضت گسترش فرهنگ و معارف ناب ثقلین در عرصه بینالملل» و «سنجش و بازخوردگیری از آموزشها، پژوهشها و فعالیتهای قرآنی و حدیثی در بخشهای گوناگون جامعةالمصطفی با هدف انسجام هدفمندسازی و تقویت آنها» را برخی از اهداف و سیاستهای نوزدهمین المپیاد بینالمللی قرآن و حدیث برشمرد.
وی بیان داشت: «تربیت نیروهای متعهد و کارامد و دانشافزایی آنان بر مبنای قرآن و حدیث برای فعالیتهای تأثیرگذار دینی و فرهنگی در کشورها»، «اهتمام به ترویج فعالیتها در حوزه حدیث و ادعیه به ویژه انس با نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه در کنار قرآن کریم»، «ایجاد هماهنگی و کیفیسازی برگزاری المپیاد در مراکز خارج از کشور و «عمقبخشی محتوایی رشتهها و بخشهای المپیاد در زمینههای آموزش، پژوهش، هنر و مهارت قرانی و حدیثی» از دیگر اهداف این المپیاد قرآنی است.
حجتالاسلام صالح با اشاره به شعار المپیاد با عنوان «قرآن و سبک زندگی»، گفت: این شعار از سخنان رهبر معظم انقلاب در راستای اهمیت سبک زندگی اسلامی برگرفته شده است.
وی با بیان اینکه قرآن کاملترین و جامعترین برنامه برای زندگی بشر بوده و حیات طیبهای که قران میفرماید همان سبک زندگی است، خاطرنشان کرد: توحید، عدالتع حکومت صالحان، عمل صالح و نیکوکاری و علم و دانش مهدویتبنیان از محورهای این حیات طیبه است./907/پ202/ع
ارسال نظرات