حجتالاسلام والمسلمین اعرافی:
بشر خسته از مظاهر تمدن دنیایی و غربی نیازمند قرآن و سبک زندگی است
خبرگزاری رسا ـ رییس جامعةالمصطفی العالمیه با بیان اینکه بشریت پیشرفته در دانشهای طبیعی و بازمانده از زیست قدسی فروافتاده در سبک زندگی شهوانی و خسته از مظاهر تمدن دنیایی به سبک نوین زندگی نیاز مبرم دارد، اندیشه اسلامی و آموزههای قرآنی را پاسخگوی این نیاز دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی، رییس جامعةالمصطفی العالمیه در پیامی به نوزدهمین المپیاد بینالمللی قرآن و حدیث که مراسم افتتاحیه آن پیش از ظهر امروز در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی(مدرسه المهدی) برگزار شد، المصطفی را از پیشگامان معرفت الهی در جهان و قطب بین المللی دانش و اندیشه دینی و اسلامی دانست.
متن پیام به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم و به نستعین و صلیالله علی محمد و آله الطاهرین
آغاز به کار نوزدهمین جشنواره بینالمللی قرآن و حدیث جامعةالمصطفی را به همه برگزارکنندگان و شرکتکنندگان در داخل و خارج کشور صمیمانه شادباش میگویم و از آنان فروتنانه تقدیر و تمجید میکنم و کامیابی این نهضت آسمانی را مسألت میکنم.
به فضل الهی اکنون المصطفی از پیشگامان معرفت الهی در جهان و قطب بین المللی دانش و اندیشه دینی و اسلامی است و دستاوردهای فکری و انسانی آن از ذخایر گرانبهای امت اسلامی و تمدن الهی به شمار می آید و چشم انداز جذاب «مرجعیت علمی و معرفتی و دینی» بر همه ارکان و اجزا و اعمال آن سایه افکنده است، اما جانمایه و سرمایه و بنیاد این حرکت بزرگ قرآن و سنت است.
اهتمام به قران عزیز در سراسر پیکره این نهاد علمی و حوزهای و بینالمللی و اصل راهبردی «قرآن محوری» در کنار سنت و حدیث نبوی و ولوی، نباید لحظهای مورد غفلت قرار گیرد و به یاری خداوند کارنامه قرآنی المصطفی در ابعاد آموزشی و پژوهشی و فرهنگی قطور و پرفروغ و امیدبخش است و شرح آن مجالی دیگر میطلبد.
جشنواره فاخر و برازنده و بینالمللی قرآن و حدیث چونان قلبی تپنده هر سال فرهنگ قرآن و حدیث را در همه شریانهای جامعةالمصطفی به جریان و جوشش در میآورد و جایگاه و مرتبت قرانی طلاب و دانشپژوهان ارجمند را ارزیابی میکند و رتبه قرآنی المصطفی را مشخص میسازد، همزمانی آغازین مراحل جشنواره با ماه خون و قیام «محرمالحرام» یادآور نهضت قرآنی عاشورا و بزرگ پرچمدار قرآن وسالار شهیدان اباعبدالله الحسین است، پیوندهای قرآن و عاشورا استوار و ناگسستنی و الهامبخش بیداری و مقاومت اسلامی و رهایی انسانها است.
درباره موضوع محوری جشنواره باید بدین نکته عنایت شود که قرآن کتاب سبک زندگی است و همه معارف بلند آن به مبانی و مقاصد و مظاهر سبک زندگی آرمانی و آسمانی باز میگردد.
اکنون بشریت پیشرفته در دانشهای طبیعی و فناوریهای مادی و بازمانده از زیست قدسی و آسمانی فروافتاده در سبک زندگی شهوانی و شیطانی و خسته از مظاهر تمدن دنیایی و غربی به افقهای نو و سبک نوین زندگی نیاز مبرم دارد و اندیشه اسلامی و آموزههای قرآنی و گفتمان انقلاب اسلامی با اجتهاد اصیل و پویا میتواند پاسخگوی این نیاز باشد و البته این امر نیازمند تلاش و مجاهدت مستمر عالمان دین و حوزههای علمیه است و در این میان نقش سفیران قرآن و حدیث از سراسر جهان و واحدهای داخل و خارج المصطفی حساس و بیبدیل است.
انتظار دارم این جشنواره راهبردها و توصیههای سالهای قبل را دنبال کند و در کار عظیم خویش کامیاب باشد و همه بخشهای سازمان مرکزی و واحدهای داخل و خارج کشور و همه گروهها و استادان و طلاب و فضلای ارجمند نهایت همکاری را به عمل آورند و در پایان از برگزارکنندگان و استادان و داوران و طراحان و حمایتگران و قرآن یاوران و همه مساهمتکنندگان در این اتفاق بزرگ قرآنی تشکر میکنم./907/پ203/ی
ارسال نظرات