۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۹
کد خبر: ۱۹۴۲۵۶
استاد حوزه علمیه:

فرهنگ عفاف و حجاب تنها با شعار و بخشنامه ترویج نمی‌شود

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دینی تنها با شعار و بخشنامه حل نخواهد شد، تصریح کرد: به منظور تحقق این اصل ارزشمند دینی باید یک نگاه واحد در کشور وجود داشته باشد.
حجاب

حجت الاسلام سید احمد جباری، استاد حوزه علمیه مازندران، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در محمودآباد با اشاره به سالروز توطئه استعماری کشف حجاب بانوان به دستور رضاخان پهلوی، گفت: اگر مقداری به عقب برگردیم به این واقعیت می رسیم که ریشه مسأله کشف حجاب یا مبارزه با حجاب و عفاف از زمان قاجار به چشم می خورد.

 

امام جمعه چمستان با اشاره به این که تجددطلبی و مدگرایی با بهره گیری از الگوهای اروپایی برای دولت آن زمان به عنوان رکن و اساس پیشرفت تلقی می شد، بیان داشت: انتخاب چنین الگو و شیوه زندگی اروپایی در دوره قاجاریه کلید خورد ولی در عصر پهلوی به صورت قانون و دستورالعمل و بخش نامه حکومتی ابلاغ شد.

 

حجت الاسلام جباری با تأکید بر این که این طرح مخصوص ایران نبود که از سوی کشورهای استعمارگری چون انگلیس دیکته شده است، ادامه داد: این طرح همزمان در ترکیه و افغانستان با شعار پرآب و تاب شیوه نوین زندگی به اجرا در می آمد.

 

وی، اضافه کرد: گاهی در جهت آزادسازی زنان کمال آتاترک در ترکیه و رضاخان قلدر در ایران و امان الله خان در افغانستان مجریان این طرح ضددینی بودند.

 

این استاد حوزه علمیه با بیان این که در 17 دی ماه رضاشاه به همراه ملکه و سایر دخترانش برای اولین بار بدون چادر و حجاب در دانشسرای دختران جهت سخنرانی حاضر شدند، گفت: آن ها می دانستند با این اقدامات نمی توانند این طرح را به پیش ببرند که برای رسمیت بخشیدن به طرح و موفقیت در آن لازم بود در کانون خانواده آن را جا بیاندازند.

 

 امام جمعه چمستان با اشاره به این که آن ها با ایجاد رعب و ترس ابتدا از ادارات شروع کردند که خود کنترل آن را داشتند، خاطرنشان کرد: با حضور مجریان طرح و خانواده های بدحجابشان می خواستند قبح بدحجابی را شکسته و نگرش را به مدگرایی سوق دهند.

 

حجت الاسلام جباری، ادامه داد: آن ها با این طرح می خواستند راه مبارزه با دین و مذهب را در پیش گیرند تا بتوانند به اهداف شوم خود برسند.

 

وی با تأکید بر این که نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دینی تنها با شعار و بخشنامه حل نخواهد شد، تصریح کرد: به منظور تحقق این اصل ارزشمند دینی باید یک نگاه واحد در کشور وجود داشته باشد.

 

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که حجاب سد محکمی در برابر هر گونه انحراف و لغزش در جامعه اسلامی است، ادامه داد: استکبار و استعمار سال ها است که تلاش می کنند با ترویج بی عفتی و بدحجابی، مبانی دینی جامعه ما را خدشه دار کنند.

 

حجت الاسلام جباری با اشاره به این که نباید در برابر بدحجابی و فرهنگ غربی منفعالانه عمل کنیم، بیان داشت: اگر همه بخش های مختلف کشور به منظور نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه هم دل و یک صدا شوند به یقین شاهد جامعه ای کاملاً ارزشی خواهیم بود.

 

وی با بیان این که متأسفانه در خصوص مسأله عفاف و حجاب مسؤولان مقطعی عمل می کنند، گفت: باید برای رسیدن به اهداف تعیین شده برنامه ریزی مدون و مشخصی داشته باشیم./950/ت302/س

ارسال نظرات