تحقق اقتصاد مقاومتی واکسینه شدن کشور در مقابل استکبار است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا درآمل، حجت الاسلام محمدعلی رحمانی آملی، عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران بعد از ظهر امروز در جمع طلاب خواهران حوزه علمیه آمل با بیان این که اصلاح سبک زندگی دروازه رسیدن به اقتصاد مقاومتی است، گفت: هر ساله در نوروز و دیگر ایام، شاهد تاکیدات مقام معظم رهبری در مسائل مختلف هستیم، اما متأسفانه بعد از شنیدن بیانات ایشان از سوی برخی مسؤولان تنها واکنشهای تبلیغاتی را شاهدیم که در این راستا برای تحقق اوامر و بیانات رهبری اعلام آمادگی میکنند، اما بعد از مدتی پیگیریهای لازم را به فراموشی میسپارند.
وی با اشاره به این که برای تحقق اقتصاد مقاومتی علاوه بر اصلاح سبک زندگی به عنوان یک مقوله مهم، مجموعهای از پارامترها وجود دارد که حتما باید از سوی مسؤولان در دست برسی قرار گیرد، بیان داشت: با اصلاح نظام بانکی، اصلاح بیمه و امور گمرکی میتوان به نتایج مثبت و دلخواه در اقتصاد مقاومتی رسید.
امام جمعه آمل با تاکید بر این که مسؤولان باید به نفع سرمایهگذاران اقدامات لازم را برای سرمایهگذاری در کشور انجام دهند تا به پیشرفت قابل قبول برسیم و تنها صرفهجویی مردم در این مسیر کفایت نمیکند، ادامه داد: با فرهنگسازی و افزایش سطح بهرهوری و فراهم شدن محیط کسب و کار برای افراد و حمایت دولت از تولید کنندگان و سرمایهگذاران میتوان در این شرایط هر گونه تحریمی را پشت سر گذاشت.
عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران، با بیان این که پرهیز خانوادهها از اسراف و فرهنگ تجملزدگی امری ضروری در تحقق امر اقتصاد مقاومتی محسوب میشود، تصریح کرد: خانوادهها میتوانند تا حدود بسیار زیادی با سایر اقشار جامعه در مسیر تحقق این امر همگام شوند و مطابق مستندات و منابع دینی میتوان با پدیده اسراف به مقابله برخاست.
استاد حوزه علمیه امام حسن عسکری(ع) آمل با تشریح سیاستهای فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی و تبیین بیانات مقام معظم رهبری در ارتباط با سبک زندگی اسلامی خاطرنشان کرد: مبلغان و روحانیان موظفند از ظرفیت خود برای ترویج و توسعه فرهنگ دینی و سبک زندگی استفاده کنند.
حجت الاسلام رحمانی آملی خاطرنشان کرد: یک ملت زمانی میتواند ادعای پیشرفت به معنای دقیق کلمه داشته باشد که در دو بخش ابزاری و حقیقی به دستاوردهای قابل قبولی رسیده باشد.
وی با با تاکید بر اینکه علاوه بر صرفه جویی مردم، دولت هم باید در تحقق اقتصاد مقاومتی اقداماتی را انجام دهد، گفت: کاهش و قطع هزینههای اضافی در برگزاری سمینارهای تشریفاتی که اغلب نتیجه بخش هم نیست، کوچک سازی دستگاههای دولتی و کاهش مالیات از جمله اقدامات لازم به ذکر است که باید برای تحقق آنها تلاش کرد.
حجت الاسلام رحمانی آملی ادامه داد: تناسب برقرار کردن میان سبک زندگی با شرایط اقتصادی از سوی خانوارها همواره باید مورد توجه قرار گیرد و در این راستا از هرگونه سطحینگری در نوع زندگی که در میان برخی افراد در جامعه شیوع پیدا کرده مقابله کنیم.
امام جمعه آمل خاطر نشان کرد: از طریق تحقق اقتصاد مقاومتی با اصلاح سبک زندگی و همچنین بهرهمندی از اخلاقیات اسلامی میتوان یک ساختار زندگی خوبی را برای خود تشکیل داد و این به عنوان تکمیل کننده یکدیگر در رسیدن به آرمانهای اصلی رهبری و انقلاب عمل میکنند.
عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران با بیان این که انقلاب اسلامی اساساً یک انقلاب فرهنگی بود ادامه داد: هدف اصلی انقلاب فرهنگی حاکمیت فرهنگ اسلامی بر جامعه بود و طبیعی است که انتظار مقام معظم رهبری این بوده و هست که فرهنگ اسلامی با اصالتهای خود در جامعه استقرار پیدا کند و در همه شئون زندگی مردم اثر مثبت بگذارد.
حجت الاسلام رحمانی آملی با بیان این که زندگی اهل بیت (ع) بهترین الگوی عملی برای انسانها در همه جوامع و زمانها است، گفت: هر جامعهای که زندگی ائمه (ع) را سرلوحه و الگوی زندگی خود قرار دهد به راحتی میتواند ضمن رعایت سبک زندگی اصیل اسلامی در ارتباط با استحکام خانواده و ازدواج پایدار نیز موفق عمل کند./950/پ202/ب