حضرت زینب بهترین الگو و اسوه برای زنان جامعه امروز است
حجت الاسلام سعید فتحی، مدیر حوزه علمیه خواهران کرمانشاه، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، بیان کرد: امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در یک اتاق گلی و در ظاهر محقر فرزندانی را تربیت نمودند که جامعه بشریت تا ابد مدیون و مرهون عظمت و رشادت این افراد است.
وی ادامه داد: یکی از نمونه های بارز فرزندان تربیت شده این مکتب شخصیتی مانند حضرت زینب (س) است که در مصیبت کربلا حتی به ترک نماز شبش مبادرت نورزید و با نهایت شهامت در مقابل ابن زیاد جمله « ما رأیت الا جمیلا » را بر زبان جاری نمود که این جسارت زیبا حمل بر ایمان و معرفت ایشان قلمداد می شود.
حجت الاسلام فتحی افزود: رشادت حضرت زینب (س) تنها به اینجا ختم نمی شود بلکه وی بعد از به شهادت رسیدن عزیزانش هر چند که هیچ یار و یاوری جز امام سجاد(ع) نداشت همچون یک شیرزن، مستحکم در مقابل افراد نابکار و ناجوانمرد ایستادگی کرد و به گونه ای عمل نکرد که یک فرد مصیبت زده و محزون است، علیرغم اینکه جسمش به اسارت کشیده شد هیچ گاه روح آزاده ایشان به اسارت دشمن در نیامد.
وی گفت: اگر ایشان خود را بی پناه و درمانده می پنداشت و در تک تک لحظات خدا را حاضر و ناظر نمی دید قادر نبود در مقابل افرادی بی شرم و حیا مانند یزید لعنت الله صحبت کند چه رسد به اینکه با آن بلاغت و شجاعت سخنوری کند و با رسالت خود دشمن را رسوا کند.
مدیر حوزه علمیه خواهران کرمانشاه تصریح کرد: الگو برداری از شهامت حضرت زینب(س) جنسیت بردار نیست و زن و مرد باید وی را سرمشق قرار دهند و در خوار کردن دشمن از هم پیشی گیرند.
وی اظهار کرد: علاوه بر این حضرت زینب (س) رسالت بزرگی را بر دوش کشید و با حراست و پرستاری از امام سجاد (ع) که در شرایط دشواری به سر می برد ناجی نسل امامت گردید و به مکتب اسلام خدمت بزرگی کرد.
وی در پایان تصریح کرد: متأسفانه امروز برخی از بانوان رسالت خود را به دست فراموشی سپرده اند و به جای الگو گیری از چنین شخصیت ارزشمندی، زنان غربی را که در فساد و بی بند وباری غوطه ور می باشند الگو قرار داده اند و در سبک و سیاق زندگی خود بویی از حضرت زینب (س) نبرده اند، این موضوع نه تنها کانون گرم خانواده را به مخاطره می اندازد بلکه منجر به پرورش فرزندانی بی روح و بدون تربیت دینی می شود که این مسئله خطر بزرگی برای یک جامعه اسلامی محسوب می شود./967/ت302/ب