۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۲
کد خبر: ۱۹۹۶۷۳
آیت الله طبرسی:

سیره علمی و عملی فقها سدی محکم در برابر هجمه های فرهنگی دشمنان است

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که استعمار و استکبار جهانی همواره در جهت زدودن هویت دینی نظام اسلامی تلاش های گسترده ای انجام دادند، خاطرنشان کرد: سیره علمی و عملی فقهای دینی ما سدی محکم در برابر هجمه های فرهنگی دشمنان است.
آيت الله طبرسي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، آیت‌الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران شنبه شب در دیدار اعضای شورای سیاست گذاری شیخ کبیر در ساری برگزاری همایش و کنگره به منظور معرفی و شناساندن علما و فقهای دینی به جامعه را ضروری دانست و گفت: برگزاری چنین برنامه هایی خارج کردن فقهای دینی از مهجوریت نقش بسیار اثرگذاری دارد.

 

وی با بیان این که جامعه امروز بیش از پیش نیازمند الگوگیری از عالمان دینی است، افزود: علما و فقهای دینی در تاریخ اسلام پیشگامان دفاع از مبانی دینی بوده اند و اگر امروز اسلام و شیعه در دنیا عزت و افتخار دارند به دلیل از خودگذشتگی های علمای دینی است.

 

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که باید از ظرفیت های کشور در جهت معرفی علما و بزرگان دینی به جامعه بهره گرفته شود، تصریح کرد: غرب به دانشمندان خود اهمیت بسیاری می دهد و در جهت معرفی آنها به دیگر جوامع از هر ابزاری استفاده می کند، جامعه شیعه با داشتن علما و فقهای بزرگی که هر نفس آنها ارزشی صد چندان دارد باید به همه دنیا معرفی شوند تا انسان های آزاده از این بزرگان الگو گیری کنند.

 

وی با بیان این که انقلاب اسلامی بستری را برای شناساندن علما و فقهای دینی و همچنین احیای آثار ارزشمند آن بزرگان فراهم کرد، بیان داشت: احیاء علما و آثار آنها مهم ترین ثمره و برکات انقلاب بود.

 

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که استعمار و استکبار جهانی همواره در جهت زدودن هویت دینی نظام اسلامی تلاش های گسترده ای انجام دادند، خاطرنشان کرد: سیره علمی و عملی فقهای دینی ما سدی محکم در برابر هجمه های فرهنگی دشمنان است.

 

آیت الله طبرسی با تأکید براین که ملتی که فرهنگ نداشته باشد فاقد هویت خواهد بود، گفت: صیانت از هویت دینی مهم ترین تلاش علمای ما در تاریخ بوده است.

 

وی با بیان این که سرمایه های علمی علما باید بیشتر به جامعه معرفی و تبیین شود، ادامه داد: متأسفانه هنوز علمای بزرگی در مهجوریت کامل به سر می برند که باید با شناسایی آنها در جهت احیای آثار آن بزرگان تلاش کرد.

 

امام جمعه ساری، میراث داری را مهم ترین رسالت ما در شرایط امروز دانست و با بیان این که تنها میراث خوار بودن کافی نیست بلکه باید از میراثی که علما برای ما به یادگار گذاشته اند حراست کنیم، خاطرنشان کرد: دفاع از سرمایه های دینی نظام رسالت امروز روحانیت است.

 

وی با اشاره به این که علما و فقهای دینی برای جمع آوری دستاوردهای دینی از قبیل اعتقادات، اخلاق، فقه اصغر، اوسط و اکبر تلاش ها و از خودگذشتگی های بسیاری انجام دادند، گفت: تلاش های فقهای دینی زمینه ای شد تا اصول فقهی در قالب 52 کتاب تدوین  و تألیف شود.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که توجه به بعد علمی و فقهی کنگره ها باید بیشتر برجسته شود، تصریح کرد: شناسایی و احیاء آثار علما باید یکی از بخش های مهم کنگره ها باشد.

 

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به این که متأسفانه فرهنگ غربی امروز در جامعه ما رواج یافته و تهدیدی برای نسل جوان ما شده است، خاطرنشان کرد: نسل جوان جامعه ایرانی نیازمند الگویی برای خود هستند تا بتوانند مسیر صحیح را دنبال کنند.

 

امام جمعه ساری برپایی کنگره ابن شهرآشوب ساروی را برای تبیین فرهنگ دینی و فقهی در کشور و استان موثر دانست و بیان داشت: نیاز است مرکز علمی با نام ابن شهرآشوب در مرکز استان داشته باشیم تا تاریخ مدون علمای دینی به درستی در اختیار مخاطبان قرار گیرد./950/پ202/ب

ارسال نظرات