آیت الله نوری همدانی در دیدار دکتر رضایی:
کسانی که در خود توان اداره کشور می بینند باید وارد عرصه انتخابات شوند
خبرگزاری رسا ـ آيت الله نوري همداني در ديدار با دكتر محسن رضايي، خواستار حضور حداكثري مردم در انتخابات شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیتالله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید امروز در دیدار دکتر محسن رضایی گفت: یکی از نعمتهای بزرگ پروردگار، نظام اسلامی ناب است که در کشور ما حاکم گشته. قرنها کشور ما با استبداد و دیکتاتوری مواجه بود و سلاطین و رژیمها به عنوان ارباب و سلطان در این کشور حکومت میکردند. در اين دوران کرامت انسانی و استعدادها لگدمال میشد. ولي ما با عقبهای که پشت سر گذاشتیم، توانستیم به این نظام اسلامی برسیم.
وی در بخشی دیگر به قدرت استکبار در گذشته ایران اشاره کرده و افزود: روزی قدرتهای استکباري همچون انگلستان بر کشورهاي اسلامی حکومت میکردند و منابع و ثروتهاي آنها را به غارت و تاراج میبردند، اما امروز آن سبو بشکست و آن استبداد و استکبار از ایران قلع و قمع شد.
وی ضمن اشاره به عقبههاي دشمنان علیه ایران، گفت: تهاجم دشمنان اسلام به سرکردگی صدام، یکی دیگر از عقبههایی بود که علیه ایران مورد استفاده قرار گرفت. آنها میخواستند شمع و نور الهی که خدا برافراشته بود خاموش کنند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به حضور محسن رضایی در دوران هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و اذعان داشت: یکی از چهرههای اثرگذار جنگ شما بودید. سابقه شما در مسأله جنگ و جهاد با دشمنان اسلام، در تاریخ ایران محفوظ است.
اين استاد سطوح عالي حوزه با بیان خاطراتی از هشت سال دفاع مقدس گفت: الحمدالله نظام اسلامی با تمام مشکلاتی که پشت سر گذاشته است، با قدرت از اين خطرات محفوظ مانده و ما بدين خاطر شکر الهی را به جا میآوریم.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: باید نظام اسلامی را برای همیشه حفظ کنیم و یکی از مسائل مهم براي حفظ نظام، انتخابات است. مردم فهیم ما در زمان رأیگیری با حضور پرشکوه خود قدرت اسلامی را به منصه ظهور در خواهند آورد و همه دشمنان را ناکام میگذراند. بنده معتقدم باید سعی کنیم انتخابات باشکوه برگزار شود و همه کسانی که به کشور و انقلاب علاقهمند هستند در این عرصه حضور یابند، زیرا هرچه آرای مردم افزایش یابد، عزت و عظمت انقلاب بیشتر خواهد شد. کسانی که در خود قدرت برای اداره امور کشور، امور فرهنگی و سیاسی را مي بينند، باید بیایند و خود را مطرح کنند. مردم خود دارای بلوغ سیاسی بوده و صلاحيت افراد را تشخیص میدهند.
وی خطاب به محسن رضایی گفت: شما باید برنامه خود را به مردم ارائه کنید و بدانید مردم به برنامه اي كه جامع و کامل باشد رأی خواهند داد. با پیشنهاداتی که شما دارید موفق خواهید شد و مردم هرکس را که شایسته باشد، انتخاب خواهند کرد.
ارسال نظرات