دکتر محسن رضایی:
باید برای کشور الگوی درست مدیریت ترسیم کرد
خبرگزاری رسا ـ دكتر محسن رضايي پيش از ظهر امروز با حضرت آيت الله نوري همداني ديدار كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دکتر محسن رضایی در دیدار حضرت آیتالله نوری همدانی گفت: انقلاب اسلامی با تکیه بر اسلام و با همت بلند مراجع دینی که در رأس آن حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری و دیگر مراجع تقلید قرار دارند توانسته تا امروز موانع بسیاري را در تأسیس و تثبیت نظام و بهرهمندی جامع ایران از فیوضات دینی داشته باشد و ما توانستهایم موانع ایجاد شده را به خوبی پشت سر بگذاریم. به برکت روحانیت، مرجعیت و رهبری الحمدالله پرچم بینظیر ایران در دنیا برافراشته شده است. امروز وظیفه همه ماست که شرایط را بسنجیم و براساس تکلیف به آن عمل کنیم.
وی در بخشی از سخنان خود گفت: امروز باید برای کشور الگوی درست مدیریت ترسیم کرد. بايد بروکراسی، تأخیر در تصمیمها، عدم مشورت و استفاده ضعیف از نخبگان در تصمیمگیریها را برطرف كرده و نوسازی در اداره و مدیریت کشور ایجاد کنیم.
وی یکی دیگر از مسائل کشور را اقتصاد دانست و افزود: سرمایه گذاری، اشتغال، وضعیت معیشت مردم و حل بیکاری جوانان از جمله مشكلات كشور است و به نظر می رسد در کشور ما با همه زحمتهایی که کشیده شده هنوز جهش خوبی در زمينه هايي مانند تولید و سرمایه به وجود نیامده است.
وی تصریح کرد: ضعیف شدن ارزشها در سیاستها بسیار رنج آور است. ما نمیتوانیم تحمل کنیم که در کنارمان صدها نفر شهید و جانباز شده باشد، اما ارزشها و اصول اخلاقی - اسلامی کم رنگ، صداقتها کاهش یافته و مسأله وحدت ضعیف شود. سوء ظنها، بدبینیها و کم رنگ شدن ارزشهای دینی از نگرانیهای اساسی است که هم اینک به وجود آمده. ما تلاش میکنیم که نقش و حضور روحانیت و مرجعیت در امور کشور کم نشود.
ارسال نظرات