۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۱
کد خبر: ۲۰۳۶۰۹
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه علوم و معارف قرآنی:

همایش بین‎المللی پژوهش‎های قرآنی در تهران برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ معاون آموزش و پژوهش دانشگاه علوم و معارف قرآنی گفت: همایش بین‎المللی پژوهش‎های قرآنی 10 خردادماه سال جاری و همزمان با مسابقات بین‎المللی قرآن کریم در تهران برگزار می‎شود.
حجت‌الاسلام اکبري معاون آموزش و پژوهش دانشگاه علوم و معارف قرآني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام محمد اکبری معاون آموزش و پژوهش دانشگاه علوم و معارف قرآنی امروز در نشست خبری،  با اشاره به روایتی، گفت: کسی که علم را در غیر از قرآن جست‌وجو کند به گمراهی و ضلالت می‌افتد.

وی با بیان این‌که تمام علوم، معارف و دانش‌های مورد نیاز جامعه با محوریت قرآن به دست می‌آید، ابراز کرد: قرآن نقش محوری و حیاتی در جامعه اسلامی ایفا می‌کند.

حجتالاسلام اکبری با اشاره به این‌که دانشگاه علوم و معارف قرآنی تنها دانشگاه کشور در عرصه علوم و معارف قرآنی است، اظهار کرد: این دانشگاه به برکت انقلاب اسلامی تنها دانشگاه تخصصی علوم و معارف قرآنی و هم ردیف با دانشگاه الازهر، دمشق و عراق است.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه علوم و معارف قرآنی با بیان این‌که دانشگاه علوم و معارف قرآنی از سطح بالای علمی برخوردار است، افزود: امروز فارغ التحصیلان این دانشگاه در عرصه‌ها و نهادهای مهم نظام اسلامی در حال خدمت هستند.

دبیر علمی همایش بین‎المللی پژوهش‎های قرآنی ادامه داد: دانشگاه علوم و معارف اسلامی در سه سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو می پذیرد و چشم انداز ما این است که برای 10 رشته مجوز دکترا بگیریم.

حجت‌الاسلام اکبری با بیان این‌که دانشگاه علوم و معارف اسلامی صد نفر عضو هیأت علمی دارد، ابراز کرد: دانشگاه علوم و معارف اسلامی در صدد است تا نخبگان و صاحب نظران عرصه قرآنی را جذب این دانشگاه کند.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه علوم و معارف قرآنی در ادامه با اشاره به هشتمین همایش بینالمللی پژوهشهای قرآنی، گفت: این همایش به میزبانی دانشگاه علوم قرآن و معارف اسلامی برگزار میشود.

وی ادامه داد: برگزاری هشتمین همایش بینالمللی پژوهشهای قرآنی در کنار بخش حفظ و قرائت مسابقات بین المللی قرآن کریم برگزار می‌شود و قرآنپژوهانی از صد کشور در آن شرکت خواهند کرد.

حجت‌الاسلام اکبری با بیان این که همایش بینالمللی پژوهشهای قرآنی با رویکرد قرآن و تمدن اسلامی برگزار میشود، افزود: برای برگزاری این همایش تا کنون چهارده نشست تخصصی برگزار شده است.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه علوم و معارف قرآنی، قرآن کریم، مبانی و شاخصههای تمدن اسلامی، اهل بیت(ع) و تمدن اسلامی، نقش نهضتهای اسلامی در تحقق تمدن قرآنی، تمدن نوین اسلامی، چالشها وآسیبها، تمدن نوین اسلامی راهکارها را از محورهای این همایش ذکر کرد.

وی با بیان این‌که مهلت ارسال آثار به این همایش به پایان رسیده است، گفت:  البته تا آخر این هفته آثاری که موفق به درج در سایت نشدهاند، پذیرفته می‏‌شوند.

حجت‌الاسلام اکبری در پایان بیان کرد: همایش بینالمللی پژوهشهای قرآنی 10 خردادماه سال جاری و همزمان با مسابقات بینالمللی قرآن کریم در تهران برگزار میشود./927/پ202/ع

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات