۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹
کد خبر: ۲۰۵۰۸۵

120 مدرس مؤسسات قرآنی خراسان شمالی تجلیل شدند

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خراسان شمالی گفت: همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم، 120 مربی و مدرس مؤسسات قرآنی این استان تجلیل شدند.
قرآن مجيد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، حجت الاسلام زین العابدین روحانی نیا، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خراسان شمالی صبح پنج شنبه در بازدید از مؤسسات قرآنی این استان، اظهار کرد: همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم، مسؤولان و متولیان قرآنی استان با بازدید از مؤسسات قرآنی فعال در خراسان شمالی ضمن دیدار با اعضای این مؤسسه ها، از مربیان و اساتید قرآنی این مؤسسات نیز قدردانی کردند.
وی با اشاره به این که در هفته معلم در مجموع 120 مربی و مدرس مؤسسات قرآنی استان خراسان شمالی تجلیل شدند، افزود: نقش مدرسان و مربیان قرآنی مؤسسات، در یادگیری و یاددهی قرآن آموزان و نیز تداوم و افزایش ارتباط قرآنی افراد بسیار بارز است.
حجت الاسلام روحانی نیا وظیفه مربیان قرآنی را بسیار سنگین و خطیر دانست و اضافه کرد: باید با تکریم اساتید قرآنی و همدلی، زمینه برای اجرای تصمیمات و مصوبه های قرآنی در جامعه را فراهم کرد.
به گفته وی قرآن کریم کتابی است که برای هدایت بشر نازل شده اما برای دست یابی به گنجینه های ارزشمند آن لازم است علاوه بر قرائت، به تفکر و اندیشه در آیات آن نیز پرداخت که در این زمینه نقش اساتید و مربیان قرآنی بسیار ویژه است.
حجت الاسلام احمد محمدی، کارشناس مسؤول دفتر قرآن وعترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی نیز در بازدید از مؤسسات قرآن و عترت این استان که به منظور تجلیل از مربیان و اساتید قرآنی فعال در این مؤسسات انجام شد؛ از تدوین بانک جامع اطلاعات مربیان و مدرسان قرآنی در استان خراسان شمالی خبر داد.
وی با بیان این که بانک جامع اطلاعات اساتید و مربیانی که در مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت استان خراسان شمالی فعالیت می کنند؛ تدوین شده است، افزود: تشکیل این بانک اطلاعاتی به منظورساماندهی و بهره برداری از اساتید برجسته استان در فرآیند فعالیتهای آموزش عمومی و تخصصی قرآن کریم در استان صورت گرفته است.
حجت الاسلام محمدی با اشاره به این که با تشکیل بانک جامع اطلاعات اساتید قرآنی بسیاری از فعالیت‌های مرتبط با این حوزه ساماندهی شده و زمینه برای بهبود مباحث مرتبط با امور قرآنی و مربیان این بخش فراهم می شود، اضافه کرد: ایجاد این بانک جامع اطلاعات اقدامی آینده‌ محور است که می تواند نقش مؤثری در بهبود فعالیت های قرآنی در خراسان شمالی ایفا کند.
به گفته وی اکنون بیش از 120 مربی و استاد قرآنی که تقریبا تمامی آنها از حافظان قرآن کریم، کارشناسان علوم قرآنی دانشگاه ها و یا طلاب حوزه های علمیه هستند؛ در 19 مؤسسه فعال قرآن و عترت خراسان شمالی تدریس می کنند.
حجت الاسلام احمدی با اشاره به این که در حال حاضر 24 مؤسسه قرآن و عترت در خراسان شمالی ثبت شده است، عنوان کرد: از این تعداد 10 مؤسسه در شهرستان بجنورد، پنج مؤسسه در شیروان، سه مؤسسه در جاجرم، در شهرستان های فاروج و اسفراین هر کدام دو مؤسسه و در شهرستان های مانه و سملقان و گرمه نیز هر کدام یک مؤسسه قرآنی در حال فعالیت است.
به گفته وی مؤسسه های قرآنی بصائر، الزهرا، جامعه القرآن، یاسین، شمیم ولایت، معراج، محمد رسول الله(ص)، بیت القرآن حسینی، دارالقرآن عترت و ... برخی از مؤسسات قرآنی فعال در استان خراسان شمالی به شمار می روند.
گفتنی است، علاوه بر فعالیت 24 مؤسسه قرآن و عترت در خراسان شمالی، بنا بر اعلام مسؤولان دارالقرآن کریم استان هم اکنون در خراسان شمالی 35 مؤسسه قرآنی، 104 خانه قرآن شهری و روستایی و 629 جلسه دائمی آموزش قرآن کریم دایر است.
بر پایه این گزارش، در حال حاضر در این استان 288 حافظ و 77 قاری قرآن به صورت رسمی و ثبت شده فعالیت می کنند.
از بین شهرستان های خراسان شمالی، فاروج با 51 نفر حافظ قرآن، بیشترین شمار حافظان قرآن کریم در خراسان شمالی را به خود اختصاص داده و علاوه بر این تعداد، در حال حاضر در استان 412 نفر به صورت تجربی و سنتی و 253 نفر هم به صورت تخصصی به آموزش قرآن می پردازند./9314/پ202/ب
ارسال نظرات