۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۹
کد خبر: ۲۰۵۵۹۲
با سخنرانی حجت‌الاسلام ماندگاری؛

یادواره شهدای مدرسه علمیه حقانی برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ‌ یادواره شهدای مدرسه علمیه حقانی با سخرانی حجت‌الاسلام ماندگاری و با حضور طلاب و خانواده‌های شهدای این مدرسه برگزار شد.
يادواره شهدا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، یادواره شهدای مدرسه علمیه حقانی یک شنبه شب با سخرانی حجت‌الاسلام ماندگاری در مدرسه علمیه حقانی برگزار شد.

بر اساس این گزارش در این مراسم که با حضور طلاب و خانواده‌های شهدای مدرسه علمیه حقانی برگزار شد حجت‌الاسلام ماندگاری به ایراد سخن پرداخت.

مدیحه سرایی حاج مهدی سلحشور مداح اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و پخش کلیپ از دوران دفاع مقدس از دیگر بخش‌های یادواره شهدای مدرسه علمیه حقانی بود.

وی با وی با اشاره به سخنان رهبری در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای هوا فضای سپاه مبنی بر این‌که دشمن می‌خواهد القای نا توانی کند و برخی از مسؤولان نیز نمی‌خواهند بفهمند که ما می‌توانیم،‌ ابراز کرد:‌ تعظیم بیگانه و تحقیر خودی شگرد دشمن است.

وی با تأکید بر این‌که دشمن امروز می‌خواهد همه چیز را در منظر جوانان ما سخت جلوه دهد، گفت: در زمان سختی‌ها بیشتر بود اما شهدا و رزمندگان ما با توکل به خدا بر تمام مشکلات غلبه کردند.

عضو هیأت مدیره مؤسسه روایت سیره شهدا با انتقاد از کسانی که از کمبود امکانات سخن می‌گویند، اظهار کرد:‌ هیچ گاه به اندازه زمان جنگ از کمبود امکانات رنج برده‌ایم؛ خداوند در قرآن می‌فرماید: اگر انگیزه‌های خود را الهی و برای رضای خدا عمل کنید خداوند امکانات را از زمین و آسمان برای شما می‌فرستد.

گفتنی است شب مراسم یادواره شهدای مدرسه علمیه حقانی طی دو شب برگزار شد که سخنران شب گذشته علی‌اکبر پور جمشیدیان مشاور عالی فرمانده کل سپاه بود./927/پ202/ج

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات