مدیر حوزه علمیه بروجن:
برپایی عدالت اجتماعی از مهم ترین فلسفههای بعثت پیامبر است
خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه بروجن، برپایی عدالت اجتماعی آنهم بهدست خود مردم را یکی دیگر از فلسفههای بعثت پیامبر(ص) عنوان کرد و گفت: پیامبر(ص) مبعوث شد تا با اجرای امر به معروف و نهی از منکر مردم از انجام زشتیها بازدارد و در مقابل آنان را به انجام حلالها و معروفهای الهی تشویق کند و زمینه را برای ایجاد عدالت از سوی مردم فراهم کند.
حجت الاسلام احمدرضا مهدیه، مدیر حوزه علمیه بروجن، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با تبریک عید مبعث، اظهار داشت: پیامبران الهی برای تبشیر و تبذیر بشر و هدایت انسان از طریق رشد و تعالی اخلاقی و الهی بهسمت رستگاری حقیقی از سوی خداوند مبعوث شدند.
وی با اشاره به این که یکی از فلسفههای بعثت پیامبر عظیمالشأن اسلام(ص)، اتمام حجت کردن خدا با بندگان است، اضافه کرد: حضرت محمد(ص) در منطقهای چشم به جهان گشود و به پیامبری مبعوث شد که مردم آن در جهل و نادانی قرار داشتند، به حقوق یکدیگر تجاوز میکردند.
مدیر حوزه علمیه بروجن افزود: خداوند پیامبر(ص) را مبعوث کرد تا جهل و نادانی مردم را به علم و آگاهی تبدیل کند و مروج مکارم اخلاقی و دینی بین انسانها باشد.
وی پیامبر اسلام(ص) را پیامبر هدایت و اصلاح معرفی کرد و گفت: پیامبر(ص) برای اصلاح و هدایت میان مردم برگزیده شد تا با تبشیر و انذار و ابلاغ رسالت الهی خود مردم را از فساد، ظلم و جهل و نادانی که در آن قرار داشتند، نجات دهد.
این مقام مسؤول، برپایی عدالت اجتماعی آنهم بهدست خود مردم را یکی دیگر از فلسفههای بعثت پیامبر(ص) عنوان کرد و افزود: پیامبر(ص) مبعوث شد تا با اجرای امر به معروف و نهی از منکر مردم از انجام زشتیها بازدارد و در مقابل آنان را به انجام حلالها و معروفهای الهی تشویق کند و زمینه را برای ایجاد عدالت از سوی مردم فراهم کند.
حجت الاسلام مهدیه، رستن از زنجیرهای سلطه ظلم و کفر و کسب آزادی را از دیگر فلسفههای بعثت نبی مکرم اسلام(ص) عنوان کرد و افزود: همه پیامبران الهی با هدف هدایت مردم و همچنین گسترش عدل و عدالت از سوی خداوند برگزیده شدهاند تا در آزادی که از آموزههای دین نشئت میگیرد مسیر کمال الهی را طی کنند.
این مدرس حوزه و دانشگاه در پایان با اشاره به این که حضرت محمد(ص) حلقه اتحاد و انسجام امت اسلامی است، گفت: هدف از بعثت پیامبر(ص) در نهایت سعادت بخشی و همچنین سامان دادن به زندگی بشر بوده است و امت اسلامی در عصر حاضر برای رسیدن به سعادت باید پیرو و عامل به سیره نبوی و کلام قرآن باشند./9457/ت302/غ
ارسال نظرات