۱۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۱
کد خبر: ۲۰۸۶۷۱
آیت‌الله حسینی بوشهری:

مسؤولان فرهنگی تلاش کنند تا گناه در جامعه اسلامی عادی نشود

خبرگزاری رسا ـ‌ امام جمعه قم با بیان این‌که نباید در جامعه اسلامی گناه عادی شود، گفت: در این زمینه مسؤولان فرهنگی مسؤولیت سنگینی دارند و باید تلاش کنند تا گناه در جامعه رایج و کم اهمیت جلوه داده نشود.
نماز جمعه قم به امامت آيت الله حسيني بوشهري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،‌ آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری امام جمعه قم در خطبه‌های این هفته نماز جمعه، با اشاره به سخنان رهبری در مراسم سالگرد امام راحل،‌ گفت: نام، مکتب و جهت گیری امام در سطح دنیا زنده است و این نشان از عمق تأثیرگذاری حرکت امام راحل دارد.

وی انتخابات سوریه را مورد توجه قرار داد و ابراز کرد: سه سال است که دشمنان با کمک تروریست‌ها به دنبال سرنگونی بشار اسد هستند اما ایستادگی و مقاومت ملت سوریه نشان داد که مشکلات این کشور را مردم می‌توانند حل کنند.

امام جمعه قم مشکلات امروز کشور گرانی، بیکاری و تورم است، اظهار کرد: رهبری در شعار سال بر ضرورت حل این مشکلات تأکید کردند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر این‌که مردم ما هوشمند هستند و هر گونه حاشیه سازی را در این نظام نمی‌پسندند، گفت:‌ حاشیه‌سازی موجب می‌شود نگاه مردم از مسائل اصلی به مسائل فرعی و غیرضروری کشیده شود.

نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: باید ریشه مشکلات مهم جامعه را پیدا کرد و به دور از حاشیه‌سازی به دنبال رفع آن و خدمت به ملت ایران پرداخت.

مدیر حوزه‌های علمیه در ادامه حرکت در مسیر دین را سبب حل مشکلات خواند و افزود:‌ کسانی که به دستورات الهی عمل نمی کنند در مسیر سقوط و نابودی قرار می‌گیرند.

آیت‌الله حسینی بوشهری با بیان این‌که در جامعه اسلامی نباید گناه عادی شود، ابراز کرد: در این زمینه مسؤولان فرهنگی مسؤولیت سنگینی دارند و باید تلاش کنند تا گناه در جامعه رایج و کم اهمیت جلوه داده نشود.

وی در ادامه با اشاره به مناسبت‌های هفته، بیان کرد:‌ روز 16 خرداد روز زندانی شدن امام خمینی است و ایشان پس از 14 سال تبعید با استقبال بی نظیر مردم به کشور بازگشتند.

امام جمعه قم با اشاره به سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع) بر ضرورت الگو گیری جوانان از ایشان تأکید کرد و ابراز داشت: امروز نسل جوان ما باید نسبت به آینده کشور حساس بوده و نسبت به آن احساس مسؤولیت کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر این‌که آینده کشور نیازمند جوانان مؤمن، ‌متعهد و تحصیل کرده است،‌ افزود: جوانان ما باید در راه دفاع از حریم دین و کیان نظام اسلامی با تمام وجود ایستادگی کند./927/202/ع

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات