۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۲
کد خبر: ۲۰۸۸۳۰
امام جمعه بابل:

هدایت گری رسالت اصلی روحانیت در جامعه است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه بابل، تفاوت روحانیت با مردم را در تلاش مجدانه و خستگی ناپذیر برای هدایت گری مردم به سوی خداوند متعال بیان کرد و گفت: آنچه روحانیت را متمایز از دیگر اقشار جامعه می کند هدایت گری آنان است زیرا روحانیت اصیل ضمن اینکه از انحراف مردم ناراحت است، مشتاقانه برای هدایت مردم به سوی آنها می رود.
حجت الاسلام حسن روحاني، امام جمعه بابل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام مجتبی روحانی، امام جمعه بابل امروز در جمع طلاب و روحانیان بندپی در شهر گلوگاه، نقش اصلی علما دین را همان رسالت پیامبری دانست گفت: علما ادامه دهنده راه نورانی رسالت انبیاء عظام هستند و این نشان دهنده اهمیت جایگاه تبلغ دینی است.

 

وی با بیان روایتی از پیامبر(ص) و بیان این مطلب که روحانیت در حقیقت وارثان پیامبران هستند، خاطرنشان کرد: ارث پیامبران مال و ثروت و فرزندان نیست بلکه اثرات هدایتگرایانه آنان است و به همین دلیل علما نیز همانند آن ها  مالی برای خود بجای نمی گذارند.

 

مسؤول حوزه علمیه خاتم الانبیاء بابل، تفاوت روحانیت با مردم را در تلاش مجدانه و خستگی ناپذیر برای هدایت گری مردم به سوی خداوند متعال بیان کرد و افزود: آنچه روحانیت را متمایز از دیگر اقشار جامعه می کند هدایت گری آنان است زیرا روحانیت اصیل ضمن اینکه از انحراف مردم ناراحت است، مشتاقانه برای هدایت مردم به سوی آنها می رود.

 

وی به بازخوانی سیره رفتاری و تبلیغی پیامبر(ص) پرداخت و آن را الگویی مناسب برای روحانیت در جامعه بیان کرد و گفت: پیامبر اسلام آن چنان مشتاق هدایت مردم بود که زمانی که علیرغم تلاش زیاد یک نفر از منافقان و کفار هدایت نمی شدند بسیار ناراحت و نگران می شد.

 

امام جمعه بابل به بیان سه ویژگی تبلیغ دینی پرداخت و خاطرنشان کرد: پیامبر گرامی اسلام گمراهی دیگران را به هیچ وجه تحمل نمی کرد و مترصد فرصت و بهانه ای برای هدایت مردم بود و سعی بر انجام وظیفه هدایت گری داشت.

 

وی ادامه داد: رنج مردم، پیامبر اسلام را بیشتر از رنج های خودشان می آزرد و بر خلاف روش پیامبران گذشته علیرغم آزارهای مردم نه تنها آنها را نفرین نفرمود بلکه برای هدایت آنها دعا می کرد.

 

حجت الاسلام روحانی به اهمیت جایگاه و نقش روحانیت در بین مردم اشاره کرد و گفت: یک عالم در یک منطقه و یا محله اشاره آن چنان می تواند منشأ برکات و اثر گذار شود که موجب تحول در منطقه شود و به خوبی می شود در قیاس با محله همجواری که روحانی و مبلغ دینی در آن قرار ندارد به این حقیقت پی برد.

 

وی نا امید نشدن از هدایت مردم را دیگر ویژگی پیامبر به عنوان الگوی تبلیغ دینی بیان و خاطرنشان کرد: پیامبر آنچنان هدایت را همراه با ادب و احترام توأم کرده بود که مردم با اخلاق نیکوی ایشان به اسلام جذب شدند.

 

این استاد حوزه علمیه با تقدیر از موفقیت برخی از طلاب جوان در موضوع تبلیغ در بین نوجوانان و جوانان تصریح کرد: طلاب جوان در انجام رسالت خود متناسب با فضا توفیقات خوبی دارند، روحانیان و طلاب باید متناسب با شرایط روز جامعه به وظیفه خود عمل کرده و مطالب دینی را به مردم عرضه کنند.

 

وی ادامه داد: خداوند ظرفیت و قدرت بسیار زیاد در دورن ما نهفته است، اما متأسفانه تعدادی از افراد یا از این استعدادها به نحو مطلوب بهره نمی‌گیرند یا با مشغول کردن افکار خود به چیزهای کم‌ارزش، استعدادهای خود را هدر می‌دهند.

 

حجت الاسلام روحانی ضمن آرزوی موفقیت برای طلاب در امر تحصیل دینی خاطرنشان کرد: طلاب باید با داشتن وجدان و ایمان درونی نسبت به فراگیری علوم حوزوی تلاش و همت بسیار داشته باشند. /1313/پ202/ب1

ارسال نظرات