۰۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۸
کد خبر: ۲۱۰۹۵۰
رییس کل دادگستری کرمان:

فلسفه‌ قانون جلوگیری از ظلم، تحقق عدالت و ایجاد نظم اجتماعی است

خبر گزاری رسا ـ رییس کل دادگستری استان کرمان، گفت: همه باید احساس کنند قانون در موردشان اجرا می‌شود ولو این که از خانواده محترم و یا دارای سابقه درخشان باشند؛ فلسفه‌ قانون جلوگیری از ظلم، تحقق عدالت و ایجاد نظم اجتماعی است.
حجت الاسلام علي توکلي رئيس دادگستري استان کرمان

به گزارش  خبر نگار خبر گزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام علی توکلی رییس کل دادگستری استان کرمان امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرمان، به مناسبت  هفته گرامیداشت قوه قضائیه و سالگرد شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب، گفت: قانون برای همه یکسان است و همه باید قانون را اجرا کنند.

 

وی خاطر نشان کرد: گاهی فکر می‌کنیم کسی هستیم و باید در اجرای قانون در حاشیه قرار گیریم و یا در بعضی موارد قانون نسبت به ما استثناء دارد.

 

حجت الاسلام توکلی اظهار داشت: عده‌ای خود را مخاطب همیشگی قانون نمی‌دانند و توقعاتی دارند که اگر برآورده نشود، رفتارشان عوض می‌شود.

 

وی به فرمایشی از حضرت علی(ع) اشاره کرد و گفت: آن امام بزرگوار می‌فرمایند عدالت اجرا شود حتی اگر باعث شود عده‌ای از ما دور شوند.

 

رییس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: اگر علی(ع) را پذیرفتیم، عدالت و تصمیم ایشان را هم باید بپذیریم.

 

وی با تاکید بر این که قانون برای اجرای عدالت و جلوگیری از ظلم و ایجاد انضباط اجتماعی در جامعه است افزود: همه باید احساس کنند قانون در موردشان اجرا می‌شود ولو این که از خانواده محترم و یا دارای سابقه درخشان باشند.

 

حجت الاسلام توکلی رعایت عدالت قضایی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی را مورد تاکید قرار داد و ابراز داشت: اگر عدالت برقرار شود، حکومت‌ها محفوظ می‌مانند و بر اساس روایتی از معصوم، عدالت، سپر محافظت از حکومت‌هاست.

 

وی تصریح کرد: اگر در حکومتی عدالت رعایت نشود، آن حکومت ماندگار نخواهد بود و اگر می‌خواهیم نظام حکومتی اسلام پا برجا بماند، باید به سه محور شرع، قانون و اخلاق توجه کنیم.

 

رییس کل دادگستری استان کرمان افزود: هر چه این سه محور عمیق‌تر و دقیق‌تر اجرا شوند، نظام سیاسی ماندگارتر و پابرجاتر خواهد بود.

 

حجت الاسلام توکلی، مشکلات و تنگناهای موجود در جامعه را ناشی از عدم اجرای کامل این سه محور دانست و گفت: امروز تعاون، نوع‌دوستی و همدلی جای خود را به توقعات بی‌جا داده است و مردم به جای گره‌گشایی از مشکلات یکدیگر به تجملات و رقابت‌های غلط رو آورده‌اند که روابط اجتماعی را تیره می‌کند.

 

وی بسیاری از مشکلات جامعه را ناشی از کمرنگ شدن اعتقادات و عدم پایبندی مردم به مسائل شرعی و دینی دانست و اظهار امیدواری کرد با تقید مردم؛ جامعه‌ای با نشاط و پررونق داشته باشیم./970/پ202/ب4

ارسال نظرات