دین اسلام، انسان را به اوج سعادت و توانمندی می رساند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی اراکی، استاد حوزه علمیه قم ظهر امروز در مسجد امام حسین(ع) گفت: انسان گمشده ای دارد که هر چه پیشرفت می کنند کمتر احساس می شود که به آن می رسد؛ به فرموده قرآن سعادت، گمشده انسان است و افراد بسیاری برای سعادت و خوشبختی مطلب نوشته اند.
وی ادامه داد: افراد بسیاری خوش هستند و دارای رفاه و امکانات پیشرفته ای هستند اما خوشبخت نیستند؛ عادل العلوی نویسنده ای عرب زبان است که نظریات بسیاری درباره سعادت در کتاب خود جمع کرده و در تعریف خوشبختی به گمشده ها و آرزو ها اشاره داشته و احساس خرسندی که از رسیدن به آرزو ها به وجود می آید را خوشبخت می داند.
این کارشناس امور دینی گفت: همه مکاتب فلسفی هدفشان خوشبختی و رضایت مندی انسان است؛ همه این مکاتب در دو نظام تربیتی و فکری توحیدی و طاغوتی تقسیم می شوند و همه انبیا نظام توحیدی را معرفی می کردند.
وی در خصوص موضوع مبارزه بین نظام توحیدی و نظام طاغوتی، گفت: تلاش هر دو نظام تربیتی بر سر انسان بوده و اگر کشوری را اشغال و اقدامی می کنند در خصوص انسان است؛ در نظام اومانیستی غربی دو بعد زندگی سپس مرگ را برای انسان در نظر گرفته اند و اکنون تبلور آن در نظام غربی نمایان است و ادعا دارند که با پیشرفت های آنان انسان به سعادت می رسد.
حجت الاسلام حسینی اراکی اظهار داشت: در نظام انسان محوری غربی، رفاه و لذت دو اصلی هستند که انسان ها را به خود جذب می کنند و نتیجه سعادت را رفاه و لذت می دانند و بهشت موعود را بهره مندی از لذت های دنیا می دانند.
وی با اشاره به نظام فکری انسان و برنامه آن برای سعادت انسان، عنوان کرد: قرآن و عترت سرمایه ای بزرگ هستند که خداوند به ما داده و ما قدر آن را ندانسته ایم؛ اسلام ادعای رساندن انسان به اوج سعادت و توانمندی را دارد؛ اسلام تضمین داده است اگر انسان در نظام او حرکت کند به سلامت از این دنیا عبور داده و دست او را در دست خدا گذاشته نهایتا با خدا به این دنیا بر می گردد.
این استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: انسان زمانی خوشبخت و سعادت مند است که متدین زندگی کند به همین دلیل هجمه های غرب برای این است که بگوید بی خدا هم می توان انسان خوب و خوشبختی بود؛ در همین راستا شخصیت هایی مانند جومونگ و یانگوم تولید کرده که بی خدا بشری خیر رسان هستند.
حجت الاسلام حسینی اراکی اظهار داشت: اگر انسان بهترین کالاها و زندگی دنیایی را داشته باشد نمی توان گفت سعادت مند است؛ طبق فرموده امیر مؤمنان بزرگ ترین مصیبت، وارد شدن صدمه به دین است.
وی عنوان کرد: همه تلاش شیطان غارت دین انسان ها بوده و شیوه ای هم که برای این هدف به کار می گیرد باز کردن تدریجی و دانه دانه گره های دین داری است تا در نهایت دینی برای فرد باقی نمی گذارد؛ در ابتدا علاقه ای که انسان به مستحبات دارد را از بین می برد و تدریجا دین داری انسان را کم رنگ کرده تا در نهایت انسان از نافرمانی خدا لذت می برد و روزی انسان را حسین(ع) کش می کند./9704/پ202/ب