۰۹ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۵
کد خبر: ۲۲۰۴
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس:

برنامه های عقیدتی سیاسی سپاه اردبیل رشد یافته است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس از رشد قابل توجه برنامه های عقیدتی سیاسی سپاه استان اردبیل خبر داد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت‌الاسلام اسدالله رضوانی، مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان روز گذشته در آستانه هفته عقیدتی ـ سیاسی سپاه طی نشست مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار داشت: در مجموع برنامه‌های اجرا شده توسط عقیدتی ـ سیاسی استان اردبیل در سال گذشته بیش از 143 درصد در اجرا و تعهد به برنامه خود بیشتر عمل کرده است.

وی با بیان اینکه روحانیون و مبلغان حوزوی نقش ارزنده ای در موفقیت برنامه های عقیدتی سپاه استان داشته است، افزود: از 42 برنامه ابلاغی به سپاه حضرت عباس، 24 برنامه برای سپاهیان و 18 مورد برنامه نیز برای بسیجیان اجرا شد.

وی برگزاری نشست‌ها و مباحث اخلاقی، ترجمه، مفاهیم و قرائت قرآن، نشست‌های عقیدتی، پاسخ به شبهات، آموزش قرآن ویژه پرسنل پایور و سرباز، اجرای طرح بصیرت سربازان، تربیت آموزشیار قرآن کریم، آموزش غیرحضوری سربازان و اجرای طرح هادیان نور را از جمله برنامه‌های معاونت عقیدتی ـ سیاسی سپاه حضرت عباس استان اردبیل عنوان کرد.

حجت‌الاسلام رضوانی گفت: در طول یک سال گذشته بیش از 720 نفر از کارکنان و درجه‌داران سپاه با حضور در کلاس‌های آموزش قرآن و 944 نفر نیز با شرکت در مباحث تفسیر و تعمیق مبانی قرآن موفق به اخذ گواهینامه و طی دوره شدند.

حجت‌الاسلام رضوانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح براندازی نرم دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی گفت: مهم‌ترین موضع و جایگاه ما در مقابله با تهدیدات سیاسی و فرهنگی افزایش هوشیاری و دقت در صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی است تا راه‌های نفوذ و رخنه دشمن گرفته شود.
ارسال نظرات