۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷
کد خبر: ۲۲۹۰۳۵
عضو جامعه مدرسین:

تا زمانی که مسؤولان خود را اصلاح نکنند جامعه اصلاح نخواهد شد

خبرگزاری رسا ـ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر این که اصلاح امور جامعه و اجرای ارزش های الهی باید از مراکز و نهادهای دولتی آغاز شود، گفت: تا زمانی که مسؤولان کشور خود و محیط پیرامون نشان را اصلاح نکنند جامعه درست نمی شود.
حجت‌الاسلام سيد احمد حسيني خراساني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، هفتمین روز مراسم عزاداری مسجد امیرالمؤمنین(ع)قم پیش از ظهر امروز با حضور حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی، آیت الله ابراهیم امینی، آیت الله ابوالقاسم وافی و حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدسعیدی برگزار شد.

 

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد حسینی خراسانی استاد حوزه و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اهداف نهضت عاشورا، اظهار داشت: امام حسین(ع) می فرماید ما برای این قیام کرده ایم که مفاسد جامعه را از بین ببریم، حدود الهی جاری شود و بندگان خدا در امنیت همه جانبه قرار بگیرند.

 

وی برقراری امنیت اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، خانوادگی، اخلاقی، شغلی را در جامعه اسلامی مهم خواند و گفت: اباعبدالله(ع) دیدند که دست هایی ناپاک بسوی سرمایه ملی مردم دراز شده است بنابراین برای قطع این دست های چپاول گر به میدان آمد.

 

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به روایتی در این زمینه گفت: جامعه امروز ما نیز نیازمند کسانی است که دست هایی پاک داشته باشند؛ کسانی که سرمایه و ثروت های عمومی و ملی دست رسی دارند باید دستانشان به دور از خیانت داشته باشند.

 

حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی با بیان این که فقهای بزرگ ما در طول تاریخ از جمله صاحب جواهر و امام خمینی(ره) همه نظر واحدی درباره امر به معروف و نهی از منکر دارند، ابراز داشت: عالی ترین و کارآمدترین نوع امر به معروف آن است که همه مردم با عمل، این فریضه بزرگ را انجام دهند.

 

وی ادامه داد: رفتار ناهی منکر باید به گونه ای باشد که مردم در چهره، مشی و زندگی فرد معروف را ببینند و احساس کنند که لباس زشت منکر را از خود دور کرده است؛ اگر گفتار با رفتار و کردار هماهنگ و همسو شد، امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک عنصر موفق تأثیرگذار خواهد شد اما اگر فقط تدوین قانون و صدور بخشنامه باشد هیچ دردی دوا نخواهد شد.

 

مبلغ برجسته حوزه علمیه با اشاره به این روایت که مردم در دین مسؤولان جامعه خود هستند، گفت: امام خمینی(ره)در کتاب تحریرالوسیله می فرماید مؤثرترین نوع امر به معروف این است که متولیان امور، رؤسا و مسؤولان جامعه که نگاه مردم به زندگی، حرکات و افکار آنها است عملا آمر به معروف باشند.

 

استاد حوزه علمیه قم با قدردانی و تشکر از تلاش نمایندگان مجلس برای قانون مند کردن امر به معروف و نهی از منکر، اظهار داشت: ما از اصل این طرح دفاع کرده و آن را تأیید می کنیم؛ اگر می خواهیم جامعه اصلاح شود باید امر به معروف و نهی از منکر اجرایی شود و اگر می خواهیم این فریضه مؤثر واقع شود باید از خودمان شروع کنیم، قرآن می فرماید«یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَکُمْ وَ أَهْلِیکُمْ».

 

حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی بی حجابی را پدیده ای شوم و پلید در جامعه اسلامی دانست و گفت: برای اصلاح این امر باید هرکس از خانواده خود شروع کند؛ افزون بر خانواده های حقیقی یکسری خانواده های حقوقی داریم که عبارت اند از نهادها، سازمان ها و مراکز دولتی و غیر دولتی؛ اینها باید به کارکنان خود اعلام کنند کسانی که عضو خانواده ما هستند باید با رعایت پوشش اسلامی حضور پیدا کنند.

 

وی با تأکید بر این که اجرای این قانون مخالف حقوق بشر و آزادی نیست، ابراز داشت: مگر بستن کمربند ایمنی و دیگر قوانین راهنمایی و رانندگی خلاف آزادی است؟! در همه جای دنیا این قوانین وجود دارد و هیچ کس نمی گوید مخالف آزادی است.

 

مبلغ برجسته حوزه علمیه در دفاع از طرح تکریم بانوان در محیط کار، گفت: بعد از مدت ها یک نفر پیدا شد و این بحث را مطرح کرد؛ اما همه دیدند چه بلایی سرش آوردند و چه برچسب هایی زندند که این خلاف آزادی و بی احترامی به حقوق زنان است.

 

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که ما باید برای احیا و تقویت ارزش های اسلامی از امام حسین(ع)الگو بگیریم، ابراز داشت: حضرت برای دین خدا حاضر شد علی اکبرش را فدا کند؛ ما نیز باید در این راه حاضر باشیم جان خود را فدا کنیم نه این که تا احساس محدودیت کردیم با آن مقابله کنیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی در بخش دیگر سخنان خود در پاسخ به این که آیا شهدای کربلا نسبت به یکدیگر فضیلت دارند؟ گفت: اظهار نظر در این مورد باید با استناد به روایات معصومین(ع)باشد و بر این اساس امام حسین(ع)، سیدالشهدا است، دومین شخصیت ابالفضل العباس(ع) و سومین شهید برجسته کربلا علی اکبر(ع)است.

 

وی با بیان این که اولین شهید از خاندان بنی هاشم حضرت علی اکبر(ع)است، ابراز داشت: ایشان قصد داشت پیش از همه به میدان برود اما هر بار که خواست اقدام کند، یاران با وفای امام(ع)مانند حبیب بن مظاهر و دیگران نمی گذاشتند و می گفتند تا ما زنده هستیم نمی گذاریم از بنی هاشم کسی به جنگ برود./928/پ202/ج

ارسال نظرات