اجتماع عظیم اربعین موجب دفع شر دشمنان می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجتالاسلام عبدالله بیدار، مسؤول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در استان اردبیل، ظهر امروز در گردهمایی اعضای کانون مداحان و شعرای آیینی استان اردبیل در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات اسلامی استان، خاطرنشان کرد: اربعین نیز همچون روز عاشورا روز ظلم در حق اسرای کربلاست و موج عزت تشیع باید در این روز به جهان نشان داده شود.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری تاکید خاصی بر حضور میلیونی شیعیان در روز اربعین دارند، افزود: هر ساله در روز اربعین زائرین شیعه ایرانی در عراق یک حرکت معنوی قدرتمند را به نمایش می گذارند که سال گذشته بیش از 20 میلیون نفر در کربلا به عشق امام حسین (ع) در این روز حضور داشتند.
حجتالاسلام بیدار، با بیان این مطلب که دشمنان اسلام از این حرکت معنوی هراسان هستند، تصریح کرد: در طول تاریخ بدخواهان اسلام هیچگاه روز اربعین و حرکت مردمی این روز را بر نتابیدند و این مساله موجب دفع شر دشمنان از مردم مسلمان شیعه شده است.
این مسؤول، با بیان این خبر که 6 موکب در مسیر نجف به کربلا از سوی ایران برپا خواهد شد، ادامه داد: اولین موکب با نام قمر بنی هاشم (ع) است که در اختیار مردم حسینی اردبیل قرار خواهد گرفت و امیدواریم با همت عاشقان آن حضرت بتوانیم خادمین لایقی برای عاشقان زیارت آن حضرت باشیم.
مسؤول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در استان اردبیل، با اشاره به اینکه آگاه سازی مردم در خصوص برپایی این موکب از سوی مداحان پررنگ تر شود، بیان داشت: زمینی به مساحت 2 هزار متر مربع برای ساخت حسینیه برای سال های آینده در دستور کار است تا افراد بی بضاعت نیز از زیارت امام حسین (ع) محروم نباشند و این محل به طور دائمی در اختیار زائرین قرار گیرد.
حجتالاسلام بیدار، در پایان سخنان خود، با بیان این مطلب که در روایت معصومین (س) آمده است که اگر کسی در راه اقامه عزای حسین یک درهم خرج کند خداوند متعال 70 برابر برکت این پول را به وی اعطا خواهد کرد، یادآور شد: مردم ولایتمدار استان اردبیل برای برپایی این موکب نذورات بسیاری به دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان اهدا کرده اند./937/پ202/ب