۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۹
کد خبر: ۲۳۴۵۷۸
حجت الاسلام ملکی تأکید کرد؛

ضرورت بهره گیری از ظرفیت حوزه علمیه در تدوین کتب درسی

خبرگزاری رسا ـ دبیر کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه به رسالت سنگین حوزه های علمیه در گسترش ارزش های ناب دینی در جامعه اشاره کرد و گفت: باید تلاش شود تا از ظرفیت بالای حوزه علمیه در تدوین کتب درسی علوم اجتماعی آموزش و پرورش بهره گرفته شود.
حجت الاسلام مجتبي ملکي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام مجتبی ملکی، رییس کمیته همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه امروز در نشست همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش مازندران از تدوین 11 عنوان برنامه برای از سوی این کمیته در سال تحصیلی جاری خبر داد.

 

وی تربیت دینی دانش آموزان در مدارس را یکی از مهم ترین برنامه های کمیته همکاری آموزش و پرورش حوزه علمیه خبر داد و افزود: تقویت همکاری میان آموزش و پرورش و حوزه علمیه در دستور کار این کمیته قرار دارد.

 

حجت الاسلام ملکی به اجرای طرح مدارس امین در کشور اشاره کرد و بیان داشت: در اجرای این طرح از ظرفیت حوزه های علمیه و دیگر نهادهای تبلیغی به منظور اعزام روحانی بهره خواهیم گرفت.

 

وی همچنین از برگزار دوره های آموزش کوتاه مدت فرهنگیان با همکاری حوزه علمیه خبر داد و تصریح کرد: برگزاری دوره آموزش اخلاق دینی با همکاری حوزه علمیه در کشور برگزار شد.

 

حجت الاسلام ملکی در ادامه سخنان خود به رسالت سنگین حوزه های علمیه در گسترش ارزش های ناب دینی در جامعه اشاره کرد و گفت: باید تلاش شود تا از ظرفیت بالای حوزه علمیه در تدوین کتب درسی علوم اجتماعی آموزش و پرورش بهره گرفته شود.

 

دبیر کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه با بیان این که کشورهای ترکمنستان و افغانستان خواهان کتاب های درسی از کشور ما هستند، افزود: در این بخش باید بتوانیم از ظرفیت های دینی و فرهنگی کشور در جهت تولید محتوا به خوبی بهره گیریم.

 

وی بر ضرورت تحکیم روابط آموزش و پرورش با حوزه علمیه تأکید کرد و گفت: حوزه های علمیه به دلیل ظرفیت بالای علمی و دینی که دارند می توانند در عرصه های پژوهش، آموزش منابع انسانی، آموزش و برنامه ریزی درسی  خدمات بسیار ارزشمندی به دستگاه تعلیم و تربیت ارائه دهند.

 

حجت الاسلام ملکی با بیان این کهعزم حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش برای توسعه، تحکیم و تعمیق همکاری های دو جانبه جدی است، تصریح کرد: خوشبختانه مبانی همکاری های این دو مرکز بزرگ علمی و دینی کشور مشترک مشخص شده است.

 

وی با اشاره به این که در نظام تعلیم و تربیت و سند تحول بنیادین راهکارهای توسعه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش در آن مشخص شده است، گفت: از بعد قانونی پشتوانه خوبی به منظور توسعه همکاری های مشترک تبیین شده است./950/پ202/ب1

ارسال نظرات