طرفداری از دانشگاه و دانشجو به یک پرستیژ سیاسی تبدیل شده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، عبدالله گنجی، مدیر مسؤول روزنامه جوان امروز در مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی رشت با بیان این که روز دانشجو یک روز سیاسی در دانشگاه است، اظهار داشت: باید دو واژه مهم جریان و جنبش دانشجویی مورد توجه دانشجویان قرار گیرد.
وی با تاکید بر این که واژه جریان بیشتر مورد قبول من است، گفت: جنبش تنها تبلور زمانی است که در آن رخ می دهد، اما جریان جنبه فکری دارد و لازم نیست ظهور و بروز داشته باشد.
مدیر مسؤول روزنامه جوان با اشاره به جریان هایی که در کشور با نام های مختلف اصولگرایی، اصلاح طلبی، ملی مذهبی و عناوین دیگر وجود دارد، تصریح کرد: جریان دانشجویی یکی از این جریان ها است.
گنجی با تاکید بر این که جریان های دانشجویی از آنجایی که معطوف به ثروت و قدرت نیستند مورد توجه است، گفت: جریان های دانشجویی به دنبال کسب قدرت نیستند.
مدیر مسؤول روزنامه جوان خاطرنشان کرد: جریان های دانشجویی ایران نقد را دنبال می کنند و این متناسب با هویت دانشجویان است که مخالفت ورزی متناسب با سن و سال دانشجویان است.
گنجی خاطرنشان کرد: آنچه که دانشجو را به عرصه نقد می کشاند که همه جا حرف خود را بزند دوری از قدرت و ثروت است و کسی که به این دو آلوده نشده باشد محافظه کار نمی شود.
وی روح عدالت خواهی و آرمان گرایی دانشجو را مورد تاکید قرارداد و گفت: پرسش گری خاصیت دانشجو است.
مدیر مسؤول روزنامه جوان با بیان این که جریان های دانشجویی در ایران در سال 1327 به رسمیت شناخته شد و از آن زمان تا کنون دو قله را طی کرد، افزود: یک دوره مربوط به قبل از انقلاب و یک دوره مربوط به بعد از پیروزی انقلاب است و هر دو جریان ضد آمریکایی و ضد استکباری است.
وی با تصریح بر این که تند رویی و تند گویی از خصایص دانشجویان است، گفت: این تندرویی مبتنی بر کم تجربگی باعث ضربه به جریان های دانشجویی می شود.
وی سوار شدن جریان های سیاسی بر هیجانات دانشجویی را مورد انتقاد قرارداد و افزود: استفاده از جریان های دانشجویی برای رسیدن به هدف سیاسی ناشی از ضعف تئوریک دانشجویان است، وقتی دانشحویی چارچوب فکری برای خود انتخاب نکند هرکس از راه می رسد می تواند چیزی را در ظرف آن قرار دهد.
گنجی با تاکید بر این که صدای طرفداری از دانشگاه برای گروه های سیاسی در دنیا یک پرستیژ سیاسی است، گفت: این بهره برداری از دانشجویان از ضعف تئوریک ناشی می شود.
وی مطالعه و تحقیق از سوی دانشجویان بسیجی را مورد تاکید قرار داد و گفت: دانشگاه مکانیزمی دارد که باید تولید علم کند، آنچه که آفت دانشگاه های ما است بلد نبودن روش تحقیق است.
مدیر مسؤول روزنامه جوان در ادامه سخنان خود نگاه سیاسی به دانشجو را اشتباه عنوان کرد و افزود: ویژگی نقادی دانشجو متفاوت با مسائل سیاسی است.
گنجی در ادامه با ازدواج دانشجویی مخالفت کرد و گفت: فضای دانشجویی شخصیت آن کاذب است و دانشجو شخصیتی بادکنکی و تصویری فراتر از واقعیت دارد و با این فضای رمانتیک ازدواج می کند و بعد که وارد زندگی می شود با دنیای واقعی مواجه می شود./1318/پ202/ج