۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۰
کد خبر: ۲۳۵۵
آیت الله واعظ طبسی:

سیاست‌های اقتصادی در حاکمیت اسلام همراه با عدل وقسط است

خبرگزاری رسا ـ آیت الله واعظ طبسی گفت: دین اسلام افرادی را که با فکر و اندیشه خود زمینه را برای جذب نیروهای آماده به کار در عرصه تولید و سازندگی فراهم می‌کنند، مجاهد در راه خداوند معرفی کرده است.
سیاست‌های اقتصادی در حاکمیت اسلام همراه با عدل وقسط است
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت الله عباس واعظ طبسی نماینده ولی فقیه در خراسان در دیدار اعضای اتاق بازرگانی صنعت ومعدن وجمعی از کارآفرینان خراسان رضوی گفت: سیاست‌های اقتصادی در حاکمیت اسلام با سیاست‌های فرهنگی و مسائل سیاسی کاملا هماهنگ و با عدل و قسط همراه است.

تولیت آستان قدس رضوی  کار و تولید را در کنار مسائلی همچون خمس، زکات، انفاق، خیرات و امثالهم به عنوان پایه‌های اقتصاد اسلامی معرفی کرد و گفت: ما در تدبیر برای ساختن کشور، نمی‌توانیم فقط مصالح و منافع شخصی را در نظر بگیریم، زیرا استغنا، اقتدار، عزت و استقلال کشور ما در گرو توجه به اصول پایه‌ای اقتصاد اسلامی است.

وی ادامه داد: اگرچه بحران اقتصاد جهانی، تحولات داخلی، تحریم‌ها، بحث یارانه‌ها و بودجه انقباضی همگی دارای آثار روانی هستند، اما این ‌طور نیست که همه راه‌ها به روی ما بسته باشد.

مدیر عالی مرکز حوزه علمیه خراسان  با تأکید بر بهره‌گیری از همه استعدادهای کشور‌ گفت: این اسراف است که ما نیروهای معتقد به نظام و اسلام را از دست بدهیم زیرا با استعدادهای موجود، می‌توانیم هم کشور را بسازیم و هم زمینه را برای برطرف کردن ضعف بسیاری از جوامع مهیا کنیم.

وی با تأکید بر اینکه همیشه نقدها و بیان ضعف‌ها باید با نصیحت و خیرخواهی همراه باشد، گفت: کشور، منحصر به دولت و قوای سه‌گانه نمی‌شود و اگر می‌خواهیم یک نظام پولی منحصر به‌ فرد و اقتصاد استثنایی داشته ‌باشیم، باید از توان و ظرفیت همه آحاد جامعه بهره‌مند شویم.

وی تأکید کرد: اگر همت، حرکت جمعی و تلاش فراگیر و به‌ دور از جهت‌گیری‌های سیاسی که خود مانع ثبات مدیریت و گاه باعث می‌شود دست به اقداماتی برنیم که صنعتگران کشور را متأثر کند، صورت گیرد، می‌توان مسائل اقتصادی را حل کرد.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به بحران اقتصادی جهان و تحریم‌های صورت گرفته علیه کشورمان‌ گفت: در شرایط بحرانی، بهتر می‌توان کشور را ساخت، همچنان که در دوران جنگ توانستیم بسیاری از وسایل مورد نیاز خود را بسازیم.

وی افزود: تحریم اگرچه اثرات منفی به همراه دارد، لیکن با یک حرکت جمعی و بهره‌گیری از فکر و تدبیر در فضای آرام اجتماعی می‌توان َآن‌ را بی‌اثر کرد.
نماینده ولی فقیه در خراسان با اشاره به تحولات جهانی، گفت: پیام ما به دنیا، منطقی و مبتنی بر احترام متقابل، صلح، آرامش و عزت برای ملت‌ها است.

وی تصریح کرد: اگر هویت ملی، اصالت فرهنگی، اخلاق، تمدن و ارزش‌های ما مورد آسیب و تهدید واقع نشود، ما به‌ جز با رژیم غاصب و غارتگری که هیچ هویت و اصالتی ندارد، اهل ایجاد و برقراری ارتباط اصولی با دنیا هستیم.

آیت الله واعظ طبسی افزود: در اقتدار ملت ایران همین بس که رئیس جمهور آمریکا بپذیرد سیاست‌های این کشور نسبت به ما اشتباه بوده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  درپایان یکی از شاخص های توسعه جامعه اسلامی را کار وتلاش در راستای شکوفایی اقتصادی عنوان کرد .

ارسال نظرات