۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۱
کد خبر: ۲۴۰۹۳۵

فعالیت فرهنگی تبلیغی 106 روحانی در روستاهای خراسان رضوی

خبرگزاری رسا ـ مسؤول امور فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان این که تا پایان جشنواره «هسته های فرهنگی جوان» 31 هزار و 700 نفر از گفتمان های دینی در سطح استان بهره مند می شوند، گفت: این برنامه از شهریورماه آغاز شده است و تا اسفندماه ادامه دارد.
حجت الاسلام فاطمي
حجت‌الاسلام عباسعلی فاطمی،‌ کارشناس مسؤول امور فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد گفت: جشنواره «هسته های فرهنگی جوان» در حال حاضر در 106 روستای خراسان رضوی برگزار می شود.
 
وی با بیان این که این جشنواره توسط روحانیان مستقر، هجرت و مبلغ با برگزاری 12 گفتمان دینی در هر روستا برگزار می شود، افزود: این گفتمان های دینی  با عنوان جشنواره«هسته های فرهنگی جوان» در حال اجرا است که از شهریورماه آغاز شده است و تا اسفندماه ادامه دارد.
 
وی با بیان این که تا پایان این جشنواره 31 هزار و 700 نفر از گفتمان های دینی در سطح استان بهره مند می شوند، اظهار کرد: موضوعات این گفتمان ها حول محورهای نگاه به معضلات روستا، ظرفیت و نقاط ضعف روستا، روستا با بحث پیشگیری از مواد مخدر، مدیریت فرهنگی و مادی و کمک به محرومین روستا، روستا و بررسی آسیب های اجتماعات بانوان و روستا، وجود رفاقت های ناباب است.
 
بهره مندی31 هزار و 700 نفر از گفتمان های دینی روستاهای خراسان رضوی
مسؤول امور فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: مدیریت گروه های دوستی، روستا و اقتصاد مقاومتی، روستا، سبک زندگی اسلامی، کتابخوانی، مهارت های زندگی و پیشگیری از طلاق از جمله دیگر محورهای این گفتمان ها است.
 
وی با بیان این که اجرای این طرح با مشارکت های مردمی انجام می شود، تصریح کرد: هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد انگیزه موثر برای رفع نیازها و آسیب های منطقه خودشان، بهره مندی جوانان از ظرفیت ها و امکانات و دستگاه های دولتی و زمینه سازی برای خودباوری و شکوفایی خلاقیت جوان ها و کادرسازی و پرورش نخبگان جوان در عرصه فرهنگی است.
 
اجرای طرح «نور بصیرت» در مدارس شبانه روزی استان
کارشناس مسؤول امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی خراسان رضوی درباره دیگر برنامه های فرهنگی گفت: 18 مدرسه شبانه‌روزی خراسان رضوی، میزبان طرح « نور بصیرت» هستند.
 
وی با بیان این که 18 نفر از روحانیان طرح هجرت بعد از گذراندن دوره آموزشی، اجراکننده طرح معرفتی نور بصیرت شده‌اند، اظهار کرد: اجرای طرح از آبان‌ماه آغاز شده است و این طرح در بعضی از مدارس طی دو دوره برگزار شده و تا بهمن به اتمام می‌رسد.
 
وی به تدریس این طرح از کتاب کار «نور بصیرت» در قالب هفته‌ای دو شب اشاره کرد و یادآور شد: این کتاب مجموعه‌ای از مباحث معرفتی و احکام ویژه نوجوانانی است که در اوایل سن بلوغ هستند و شامل دوره اول و دوم دبیرستان می‌شود.
 
حجت‌الاسلام فاطمی با بیان این که 15 جلسه طی دو ماه برای این طرح در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: طرح «نور بصیرت» در شهرهای سبزوار، جغتای، نیشابور، تربت‌حیدریه، قوچان، چناران، کاشمر، تربت‌جام، مه‌ولات، تایباد، بردسکن و فریمان در حال اجرا است.
 
وی افزود: در هر کلاس به سه نفر از دانش‌آموزان برتر، جوایزی اهدا و در مجموع از 23 کلاس، 46 نفر به‌عنوان منتخب، برگزیده و تقدیر خواهند شد./934/ت302/ب5
ارسال نظرات