۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۹
کد خبر: ۲۴۳۱۴۴
آیت الله شفیعی عنوان کرد؛

کتابخانه تخصصی شهید شفیعی؛ مرجعی برای محققان حوزه علمیه

خبرگزاری رسا ـ آیت الله شفیعی گفت: مجموعه کتابخانه شهید شفیعی در نظر دارد با افزودن کتاب های مرجع به محلی برای محققان و پژوهشگران تبدیل شود.
آيت الله شفيعي، نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، پیش از ظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت نخستین سالگرد تأسیس کتابخانه عمومی تخصصی شهید سید مرتضی شفیعی برگزار شد، با بیان این که اهمیت کتاب و مقوله کتابخوانی امری مشهود و غیرقابل انکار است، گفت: در زمان های گذشته که شکل امروزی کتاب نبوده، اما سخن از کتاب آمده است.

وی با بیان این که 5 پیامبر اولوالعزم نیز هر کدام دارای کتاب بودند، اظهار داشت: این مسأله در زمانی اتفاق افتاده که کتاب به شکل امروزی وجود نداشته و این نشان از اهمیت کتاب در دین اسلام دارد.

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان به اهتمام ائمه اطهار(س) به مقوله کتاب و گسترش فرهنگ کتابخوانی اشاره کرد و گفت: حدود 13 عنوان کتاب به حضرت علی(ع) منسوب است و دیگر ائمه نیز هرکدام دارای کتاب هایی هستند.

آیت لله شفیعی با اشاره به وجود احادیث و روایت های بسیاری پیرامون کتاب و کتابخوانی اظهار داشت: کتاب های فقه الرضا و طب الرضا از کتاب های معروف و معتبر امام رضا (ع) هستند.

کتاب های بسیاری در جنگ های صلیبی از بین رفت

وی به قدمت کتابخانه در ایران اشاره کرد و افزود: با توجه به نبود صنعت چاپ در گذشته و تک نسخه ای بودن بسیاری از کتاب ها در جنگ های صلیبی کتاب های نفیس و با ارزش بسیاری از بین رفت.

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان با بیان این که تقسیم های جغرافیای بسیاری سبب شد تا کتابخانه های بسیاری در در دیگر کشورها باقی بماند اظهار داشت: پس از انقلاب اسلامی ایران به مقوله کتاب اهمیت بسیاری داده شد و کتابخانه های بسیاری تأسیس و کتاب های بسیاری به چاپ رسید که این آمار با پیش از انقلاب قابل مقایسه نیست.

آیت الله شفیعی در ادامه تصریح کرد: وجود نهادی مستقل با عنوان نهاد کتابخانه های عمومی نشان از اهمیت و حساسیت عرصه کتابخوانی را بازگو می کند.

وی با اشاره به تأسیس کتابخانه شهید طلبه سید مرتضی شفیعی در سال گذشته اظهار داشت: شهید سید مرتضی شفیعی در سال 65 در عملیات کربلای 4 به شهادت رسید.

آیت الله شفیعی به علاقه طلبه شهید مرتضی شفیعی به کتاب و کتابخوانی اشاره کرد و افزود: پس از عزیمت مرتضی به قم جهت تحصیل در حوزه علمیه، وی اقدام به خرید کتاب های بسیاری کرد که تعداد 750 جلد از آن ها در فضایی جدا در این کتابخانه قرار دارد.

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان با بیان این که در سال 75 که از ریاست قوه قضاییه استان استعفا دادم نیت تأسیس کتابخانه ای با نام طلبه شهید در ذهن داشتم، اظهار داشت: این مسأله به دلایلی به تأخیر افتاد و پس از آن به فراموشی سپرده شد.

آیت الله شفیعی با اشاره به همت جمعی فعالان فرهنگی مسجد آیت الله شفیعی در راستای تأسیس کتابخانه و مرکزی فرهنگی به نام طلبه شهید اظهار داشت: استاندار وقت زمینی نیمه کاره به همراه بودجه ای 500 میلیونی به اتمام فضا و تجهیز کتابخانه اختصاص داد.

وجود 18 هزار جلد کتاب در کتابخانه شهید شفیعی

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان با اشاره به وجود 18 هزار جلد کتاب در کتابخانه شهید شفیعی اظهار داشت: بیشتر کتاب های موجود کتاب های مرجع مذهبی و دینی است اما کتاب های اجتماعی و درسی نیز در این کتابخانه جهت عموم علاقه مندان وجود دارد.

وی با بیان این که روزانه بیش از 120 نفر جهت مطالعه و بهره مندی از فضا به این کتابخانه مراجعه می کنند، گفت: دست اندرکاران این کتابخانه در دو شفیت صبح و بعداز ظهر به ارایه خدمات می پردازد.

عضویت 900 نفر در کتابخانه شهید شفیعی در طول یکسال تأسیس

آیت الله شفیعی با اشاره به نام نویسی 900 نفر در طول یک سال گذشت از افتتاح کتابخانه شهید شفیعی اظهار داشت: در نظر داریم جهت جذب طلاب و روحانیان کتاب درسی و کمک درسی حوزوی را نیز به مخزن کتابخانه اضافه کنیم.

وی با بیان این که مجموعه کتابخانه شهید شفیعی در نظر دارد با افزودن کتاب های مرجع به محلی برای محققان و پژوهشگران تبدیل شود، خاطرنشان کرد: مرکز علوم و معارف اهل بیت(س) در کنار کتابخانه نیز در آینده ای نزدیک به مؤوسسه ای جهت انجام کارهای فرهنگی و آموزشی تبدیل خواهد شد.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که زیر نام این کتابخانه عنوان مرکز علوم و معارف اهل بیت(س) نیز وجود دارد، اظهار داشت: این کتابخانه در اهداف خود مقابله با فرقه های ضاله و شبهات وارده بر دین اسلام را از راه منطقی و استدلال نیز در برنامه دارد./9464/پ202/ب2

ارسال نظرات