موزه تعزیه در زنجان تاسیس می شود
خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان از افتتاح موزه تعزیه در زنجان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زنجان، میکائیل موسوی، معاون فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان روز گذشته در نشست ستاد شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی استان زنجان که در مجتمع فرهنگی تبلیغی ولایت زنجان برگزار شد، اظهار داشت: موزه تعزیه با هدف نمایش آئین های سنتی عزاداری در منطقه آذربایجان و زنجان راه اندازی خواهد شد.
وی افزود: موزه تعزیه عاشورا در حمام حسینیه اعظم زنجان به مساحت 400 متر مربع در دست مرمت است که در خرداد ماه سالجاری افتتاح میشود.
موسوی خاطر نشان کرد: در این موزه لوازم تعزیهخوانی، ماکتهای تعزیه و عکسهای عزاداری مردم زنجان در ماه های محرم و صفر به نمایش درخواهد آمد.
حجتالاسلام علی دشتکی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان نیز در سخنانی اظهار داشت: امروز جبهه کفر و نفاق در مقابل عظمت مسلمانان به تزلزل افتاده و در بحث اعتقادی این امر به وضوح آشکار است.
ارسال نظرات