۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۰
کد خبر: ۲۴۹۲۳۲
رییس شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان:

تشکیل جبهه فرهنگی نیاز به برقراری ارتباط شبکه‌ای میان هیأت‌ها دارد

خبرگزاری رسا ـ رییس شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: برای تشکیل جبهه فرهنگی باید ارتباط شبکه ای بین هیأت ها صورت گیرد، در دنیای امروز برای نسل سازی باید فعالیت ها حساب شده و در قالب شبکه باشد تا بتوان به موقع برنامه ریزی و عمل کرد.
چهارمين همايش ملي هيئات محوري و برگزيده کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام نوری رییس شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان امروز در همایش هیأت های برگزیده و محوری کشور که در مجتمع فرهنگی یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد با اشاره به ضرورت جبهه سازی در عرصه فرهنگ گفت: جامعه ایمانی مشعر در اقدامی خود جوش و مردمی سعی در سازمان دهی و جمع آوری هیأت های کشور دارد.

 

وی افزود: برای تشکیل جبهه فرهنگی باید ارتباط شبکه ای بین هیأت ها صورت گیرد، در دنیای امروز برای نسل سازی باید فعالیت ها حساب شده و در قالب شبکه باشد تا بتوان به موقع برنامه ریزی و عمل کرد.

 

حجت الاسلام نوری با اشاره به تفاوت های سازمان دهی دینی و سازمان دهی نوین اظهار داشت: در سازمان دهی دینی ملاک روابط بین انسان ها است در حالی که ملاک در سازماندهی نوین و شبکه های اجتماعی صرفا انتقال پیام است.

 

وی ادامه داد: سازمان دهی دینی سبب رشد فرد و اجتماع می شود، هیأت نیز یک سازماندهی دینی است که به سبب آن می توان مردم را به سطح بالایی از رشد و آگاهی رساند؛ زمانی که هیأت می خواهد در راستای انقلاب اسلامی حرکت کند باید به صورت انسجامی و تشکیلاتی رو به جلو برود.

 

رییس شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان با اشاره به مراحل تشکیل هماهنگی بین هیأت ها ابراز داشت: هیأت باید از یک انسجام درونی برخوردار باشد از همین رو ایجاد انسجام تشکیلاتی نخستین گام برای هماهنگی است؛ قدم دوم وجود شبکه ارتباط هماهنگ با دیگر هیأت ها است، گام سوم نیز عبارت از اقدام هماهنگ جبهه ای است.

 

وی به مفاهیم گوناگون فعالیت جبهه ای اشاره و عنوان کرد: برخی از فعالیت جبهه ای انتقال فضای دوران دفاع مقدس  را اراده می کنند، برخی نیز فعالیت جبهه ای را ارتباط شبکه ای و هماهنگ بین هیأت ها می دانند؛ اما به نظر می رسد که تعبیر محور عملیات داشتن در مواجهه و مقابله با هجمه های دشمن مفهوم صحیح تری باشد.

 

حجت الاسلام نوری با اشاره به قالب های شبکه کردن خاطرنشان کرد: راه اندازی نشریه، راه اندازی شبکه توزیع محصولات فرهنگی، برپایی نمایشگاه های سالیانه، برگزاری همایش های انگیزشی و آموزشی و ایجاد بانک اطلاعات تأثیر بسزایی در شبکه و منسجم شدن هیأت ها دارد./1323/پ202/ف

ارسال نظرات