۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۲
کد خبر: ۲۴۹۵۵۷
استاد سطح عالی حوزه علمیه قم عنوان کرد؛

صدور مجوز آوازخوانی زنان؛ توجه به جایگاه هنر یا جلب آرای سیاسی

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این که صدور مجوز برای آوازخوانی زنان شبهه جلب آرای سیاسی را القا می کند، گفت: آوازخوانی بانوان در مجالس عمومی و کنسرت‏های موسیقی دارای مفسده اجتماعی است.
موسيقي

حجت‏الاسلام محمد حسین ابوعلی زاده، استاد سطح عالی حوزه علمیه قم در گفت‏وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره موسیقی و تناسب آن با اهداف انقلاب اسلامی گفت: از نظر و عنوان اولی فقه، موسیقی در اصل و فی نفسه تا وقتی که مفسده‏ای را برای فرد یا جامعه نداشته باشد و مناسب مجلس عیش و نوش نباشد حلال است.

 

وی افزود: اما مطلب قابل توجه در این موضوع نظر امام خمینی(ره) است که موسیقی را اگر متناسب با اهداف اسلام و انقلاب باشد حلال و در غیر این صورت حرام می‏دانستند.

 

استاد حوزه علمیه قم در بیان نظر شیخ انصاری در کتاب شریف مکاسب خاطرنشان کرد: غنا در اصل یک کیفیت و شیوه بیان صدا است که تا وقتی که مناسب مجالس عیش و نوش نباشد، حلال است.

 

وی درباره آوازخوانی و تک خوانی بانوان در مجالس عمومی تأکید کرد: آوازخوانی و تک خوانی بانوان در مجالس عمومی و رسانه‏ای به ویژه با حضور آقایان و با ترس از ایجاد مفسده حرام قطعی است.

 

وی با اشاره به صدور مجوز از سوی وزارت ارشاد برای آوازخوانی بانوان در مجالس عمومی و کنسرت‏ها تصریح کرد: این فعل از سوی وزارت ارشاد به سبب ایجاد مفسده، حرام قطعی است و بعید است که این‏گونه مجالس بدون مفسده و نگاه صرف هنری طی شود.

 

حجت‏الاسلام ابوعلی زاده در پایان گفت: البته احساس می‏شود این عمل یک هدف سیاسی و حزبی است که شاید به دنبال ترویج فساد و جذب آرای برخی افراد در جامعه باشد./1329/ت302/س

ارسال نظرات