مدیر حوزههای علمیه خواهران:
نقش حوزههای علمیه خواهران در ترویج سبک زندگی بیبدیل است
خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزههای علمیه خواهران نقش این حوزهها را در ترویج سبک زندگی بیبدیل خواند و گفت: حوزه علمیه خواهران در هر شهری که احداث شده، نقش خود را به بهترین شکل در بخش فرهنگ، تربیت، سبک خانواده و آموزش ایفا کرده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی، پیش از ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه معاونان مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در اردوگاه فاطمة الزهرا(س) قم، اساس کار حوزههای علمیه را بر پایه تقوا دانست و خاطرنشان کرد: حوزههای علمیه خواهران بر اساس تکیه بر تقوا تأسیس شد و تاکنون تلاش شده است که شعار اصلی که تکیه بر تقوا است، فراموش نشود.
وی با اشاره به فرا رسیدن زمان بهره وری از نیروهای حوزههای علمیه خواهران، تصریح کرد: حوزه علمیه خواهران یک شجره طیبه است که شاخه هایش در کشور گسترده شده اند و اکنون زمان ثمردهی درخت حوزه های علمیه خواهران است بنابراین باید از این نعمت بزرگ در این حوزه ها استفاده کرد.
حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی به نقش مهم حوزه های علمیه خواهران در سراسر کشور اشاره کرد و اظهار داشت: حوزه های علمیه خواهران در شهرهای مختلف کشور احداث شده اند و در هر شهری که حوزه خواهران وجود دارد نقش مهمی را در بخش فرهنگ، تربیت، سبک خانواده و آموزش ایفا می کند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران، هر مجموعه ای را برای خوب ماندن نیازمند نظارت دانست و گفت: انسان برای خوب ماندن به مراقبت احتیاج دارد و مجموعه های انسانی هم به نظارت نیاز دارند و اگر نظارت و مراقبت نباشد، نتیجه درست و قابل قبول حاصل نمی شود بنابراین بخش های مختلف حوزه های علمیه خواهران هم به مراقبت نیاز دارد و این مراقب همیشه صورت می گیرد.
وی وظیفه اصلی حوزه های علمیه خواهران را تلاش برای پیشرفت اسلام و جامعه اسلامی بیان کرد و ابراز داشت: در هر جامعه مهم است که افراد به انجام کارهای خوب تشویق شوند و هر فرد هم زمینه کار خوب را دارد و مهم این است که بخواهیم در راه اسلام قدم برداریم و این مسأله از وظیفه مهم حوزه های علمیه خواهران است.
مدیر حوزه های علمیه خواهران با اشاره به جایگاه بالای طلاب علوم دینی تصریح کرد: هر کس که در راه دین طلب علم می کند نزد خداوند مقام والایی دارد بنابراین کسانی که با طلاب برخورد دارند باید توجه کنند مقام طلاب را آن گونه که شایسته است حفظ کنند.
حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی رمز موفقیت هر مجموعه ای را وجود همدلی و همکاری بین افراد آن مجموعه بیان کرد و گفت: اگر مجموعه ای بخواهد در فعالیت خود موفق شود باید در بین اعضایش همدلی و تعاون باشد و هرگاه مشکلی پیش آمد به کمک یکدیگر اشکال را رفع کند که حوزه های علمیه خواهران موفقیت خود را مدیون وجود همدلی و همکاری بین اعضای این مجموعه هستند.
وی بزرگترین سرمایه انسان را سرمایه عمر دانست و خاطر نشان کرد: بزرگترین سرمایه انسان عمر است بنابراین باید مراقت باشد که این سرمایه را در بهترین راه صرف کند و همواره بداند که اهمیت طلب علم در نزد خداوند خدمت به دین است.
حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی توجه به خداوند در هر کاری را با ارزش ترین هدف بیان کرد و یاد آور شد: در کارها مهم نیست که چه کاری و چه مسؤولیتی داریم، مهم این است در راه پیشرفت چگونه عمل کردیم تا سبب رضایت خداوند باشد.
مدیر حوزه های علمیه خواهران در پایان با اشاره به افزایش فعالیت حوزه های خواهران در سال های اخیر گفت: با توجه به فعالیت های حوزه های علمیه خواهران در سراسر کشور، با تلاش فعالان در این عرصه اکنون تعداد حوزه های علمیه خواهران از 88 حوزه به بیش از 400 حوزه رسیده است و با وجود این پیشرفت قابل توجه اکثر اساتید حوزه های علمیه خواهران از بانوان هستند./1322/پ202/ی
ارسال نظرات