موسوی لاری در گردهمایی اصلاح طلبان کرمان:
آفت اصلاح طلبی پرخاش گری و افراط گرایی است/ آستانه تحمل اصلاح طلبان پایین است
خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام موسوی لاری در گردهمایی اصلاح طلبان کرمان آفت اصلاح طلبی را پرخاشگری و افراط گرایی دانست و از اصلاح طلبان خواست آستانه تحمل خود را بالا برده و طبق قانون عمل کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان حجت الاسلام موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات در گردهمایی اصلاح طلبان استان کرمان گفت: حضرت زهرا هم به مسأله معنویت پرداخته و هم به معیشت پرداختند و بهبودی در معیشت مردم را یکی از ارمغان های پیامبر عنوان کردند؛ افتخار جمهوری اسلامی گام برداشتن در هر دو مسیر است.
وی ادامه داد: یک سلسله مفاهیمی است که به حوزه معنویت و عناصر شخصی آدم ها برمی گردد که منادیان دین به آن ها توجه می کنند اما وقتی از اداره جامعه بحث می شود فقط آن آراستگی معنوی کافی نیست؛ آن انسان معنوی باید بتواند به مسأله معیشت سخت هم اهتمام داشته باشد.
این فعال اصلاح طلب افزود: حدودا از دو قرن پیش تلاش های علمی شروع تا ثابت شود اسلام دین زندگی و حکومت هم هست؛ علمایی مانند سید جمال الدین اسد آبادی، شهید صدر، علامه طباطبایی تلاش کردند با تعالیم اسلام می توان به خوبی جامعه را اداره کرد که این دوره دوره ترسیم دین جامعه نگر است.
وی ادامه داد: دوره دوم از جمهوری اسلامی شروع می شود که قبل از آن اندیشمندان ما در تئوریزه کردن حکومت دینی تلاش کردند و اوج آن نظریه پرداز اصلی این نظام امام خمینی است که نظریه آن جامع بود؛ این که دین چه می خواهد بگوید چندان مطرح نیست و این نظام چگونه کار آمدی خود را نشان می دهد که آن چه پایه و اساس زندگی است.
حجت الاسلام موسوی لاری گفت: ما اصلاح طلب هستیم یعنی به چار چوبی معتقد هستیم و خود را بخشی از این نظام و جزء تأسیس کننده نظام می دانیم و بهترین چتر هم برای ما همین نظام است؛ با سوء مدیریت هم جامعه را از رشد و کمال جا بندازیم و اصل کار آمدی را زیر سؤال ببریم نظام ممکن است در حوزه تاکتیک ها دچار مشکل شود و کار آمدی نظام هم زیر سؤال برود.
وی گفت: اگر با رقبای خود اختلافی داریم روی مبانی نیست و ممکن است در برداشت از مبانی اختلاف وجود داشته باشد اما این که قانون اساسی چگونه اجرا شود هنر کسانی است که می خواهند جامعه را اداره کنند.
وی اظهار داشت: حرکت جامعه به سمتی رفت که می توانیم ارزیابی از خودمان داشته باشیم؛ دوره حاکمیت اندیشه اصولگرایی را هم پشت سر گذاشتیم؛ خیلی سخت نیست که بفهمیم بعضی روش ها روش هایی نیست که ما را به نقطه ای برساند که افتخار کنیم در چنین نقطه ای هستیم.
وی گفت: ما دو مقطع اخیر را نه از باب این که مچ گیری کنیم که بگوییم ما خوب هستیم و شما بد بوده ولی می خواهیم خود و جامعه را ارزیابی کنیم؛ در دوره ای گفتیم در عرصه خارجی تنش زدایی کنیم و به حضور مردم در سرنوشت کمک کنیم در حوزه اقتصاد از منابع کشور جهت بهبود مردم داشته باشیم که موفقیت خوبی در دوران اصلاحات داشتیم.
حجت الاسلام لاری اظهار داشت: در سیاست خارجی بخشی از خصومتی که در دنیا از کشور ما وجود داشت کاهش یافت غیر از کسانی که خصومت شان دائمی است؛ نتیجه این نگاه و بهره گیری از این روش و میدان دادن به تفکر توسعه گرا رشد 6 درصدی دوره هشت ساله و کاهش تورم و بیکاری بود و همچنین نشاط اجتماعی در جامعه افزایش یافت.
وی گفت: یک تابلوی هشت ساله دیگری بود که بر طبق آمار ها می توان مقایسه کرد؛ رشد دوره 8 ساله سابق منفی 6.5 درصد بود؛ در دوره پنجم توسعه وارد چرخه ای شدیم که قرار بود تا 20 سال پس از آن کشور اول اقتصادی منطقه شده و رشد 8.2 درصدی داشته باشیم اما از آن هدف فاصله زیادی گرفتیم.
وزیر کشور اصلاحات گفت: اصلاحات به معنای شکستن ساختار های اصلی نظام نیست؛ باید روش هایی باشد که بتواند ما را به آن رشد برساند چه در حوزه مسائل معنوی چه در حوزه مسائل معیشتی؛ باید از روش هایی استفاده کنیم که کار آمدی نظام را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: زمان بحث ذهنی نیست با عینیات سر و کار داریم؛ وقتی تنش زدایی را مبنا قرار دادیم و از کارشناسان زبده استفاده کردیم و به مردم بها دادیم رشد داشتیم؛ در مقطعی دچار آسیب شده اما می خواهیم روش هایی را که ما را از توسعه باز داشته اصلاح می کنیم؛ اگر آن روش ها تغییر بکند توقع این که توسعه بهتر شود است
حجت الاسلام لاری تأکید کرد: در فضای خردمندی هستیم که می توان با عقل توسعه را محقق کرد؛ خداوند که به ما عقل را عنایت کرده و در روایات از عقل به عنوان حجت شرعی نام برده شده است بنابراین اگر نتوانیم از منابع زیر زمینی و زمینی به خوبی بهره نگیریم باید پاسخگوی خداوند باشیم.
این فعال اصلاح طلب اظهار داشت: آفت اصلاح طلبی پرخاش گری و افراط گرایی است؛ نان عده ای در فضای ملتهب است بنابراین لازم است فضا را آرام کنیم؛ مهم ترین ویژگی یک اصلاح طلب دوری از هر گونه افراط و تفریط و پرخاشگری است؛ ما می خواهیم جریان خردورزی باشیم که در مسیر انقلاب از افراط و تفریط دوری کنیم
وزیر کشور دولت اصلاحات اظهار داشت: با تکیه بر قانون و ارزش های جامعه مسیر توسعه را دنبال می کنیم نگاه اصلاح طلبی این نیست که عده ای را چه در حق و چه در باطل متهم کنیم؛ جامعه از ناحیه همین نگاه ها تهدید می شود؛ سلفی گری و داعشی گری فجایع را به بار آورده است و آن افراط و تفریط مشکل ایجاد کرده و سد توسعه می شود.
وی ادامه داد: جمع اصلاح طلبان یک دل باشند و آستانه تحمل را بالا ببرند و از عقول مختلف استفاده کرده و حتی با مخالفان به خوبی رفتار کنند؛ با در مسائل مشورت کنیم که اگر کسی مشورت کند در عقل طرف مقابل خود سهیم شده است؛ جامعه ما جامعه ای است که مسیر طولانی تئوری کردن نظریات را پشت سر گذاشته است.
حجت الاسلام موسوی لاری اظهار داشت: جریان اصلاحات با همدلی و همگرایی می تواند در خدمت مصالح جامعه قرار گرفته و اثرگذار باشند اما اگر همگرایی اتفاق نیفتد در همان قدم اول محکوم به شکست هستیم.
وی تصریح کرد: باید از هر گونه افراط و تفریط اجتناب کنیم می توانیم به وظایف خود عمل کنیم و در آینده هم نقش بیشتری داشته باشیم؛ معبر اصلی ورود به عرصه مدیریت انتخابات است که طبق قانون باید وارد شد و قوانین را باید مد نظر خود قرار دهیم و لازم در درون خودمان دچار مشکل نشویم./9704/پ201/ج
ارسال نظرات