۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۹
کد خبر: ۲۵۰۶۳۰
رییس آموزش و پرورش طرقبه شاندیز:

رساندن انسان به حیات طیبه عالی ترین هدف آموزش و پرورش است

خبرگزاری رسا ـ رییس آموزش و پرورش شهرستان طرقبه شاندیز، عالی ترین هدف آموزش و پرورش را رساندن انسان به مرتبه ای از حیات طیبه دانست و گفت: مجموعه آموزشی و پرورشی موقوفه عبدالله رضوی در این مقوله موفق عمل کرده و توانسته انسان هایی تربیت کند که مدارج انسانیت را در مراتب عالی طی کنند.
مدرسه موقوفه عبدالله رضوي در مشهد

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، سید احمد باقری، رییس آموزش و پرورش شهرستان طرقبه شاندیز، در نشست خبری دست های مهربانی که ظهر امروز در محل  موقوفه میرزای ناظر در شاندیز برگزار شد، اظهار کرد: مدرسه آموزشی و پرورشی موقوفه عبدالله رضوی با درایت بالای مدیریت آن موفق به کسب عنوان ممتاز کشور در بحث مدیریت کیفیت مدار شد که از راهبردهای اساسی آموزش و پرورش به شمار می رود.

 

رساندن انسان به  حیات طیبه عالی ترین هدف آموزش و پرورش است

رییس آموزش و پرورش طرقبه شاندیز خاطر نشان کرد: عالی ترین هدف آموزش و پرورش، رساندن انسان به مرتبه ای از حیات طیبه است که مجموعه آموزشی و پرورشی موقوفه عبدالله رضوی در این مقوله موفق عمل کرده و توانسته انسان هایی تربیت کند که مدارج انسانیت را در مراتب عالی طی کنند.

 

وی مدرسه موقوفه میرزای ناظر را یک مدرسه زندگی دانست و افزود: این مجموعه در جلب مشارکت دانش آموزان، نقش دادن به آن ها و ایجاد مهارت برای زندگی نقش مؤثری ایفا می کند.

 

باقری اظهار کرد: سه نفر از اعضای شورای عالی آموزش و پرورش کشور در هفته گذشته از مدرسه موقوفه عبدالله رضوی بازدید کردند که نماینده آن ها اذعان داشت، این مدرسه به نوبه خود در سطح کشور و حتی خارج کشور کم نظیر است.

 

باقری  تصریح کرد: نیت خالص و صادقانه واقفین ، مدیریت و نظارت خوب اوقاف در جهت تحقق امینانه نیت واقفین و مدیریت کارآمد این مجموعه، یایه ها و دلایل موفقیت مجموعه آموزش و پرورشی موقوفه میرزای ناظر هستند.

 

موقوفه «سوران شاندیز» عبدالله رضوی، چهار هزار هکتار وسعت دارد    

هاشم یوسفی، مسؤول مدرسه آموزشی و پرورشی موقوفه عبدالله رضوی در ادامه این نشست اظهار کرد: عبدالله رضوی معروف به میرزای ناظرعبدالله در سال 1275 در مشهد متولد شد و بعد از تحصیلات اولیه در سال 1315 به آلمان رفت و در یکی از رشته‌های کشاورزی مدرک فوق لیسانس گرفت، وی 25 مورد وقف در مشهد، تهران و بندر انزلی انجام داده و  موقوفه«سوران شاندیز» وی در سال 1343 با وسعت حدود 4000 هکتار  وقف شده است.

 

وی به سایر فعالیت های میرزای ناظر مانند، احیای قنات و حفر چاه اشاره کرد و افزود: 90 درصد موقوفه میرزای ناظر برای به ره برداری و کار به افراد سپرده شده است که در واقع همه آن ها مستأجران موقوفه رضوی هستند.

 

مسؤول موقوفه میرزای ناظر، خروجی اصلی موقوفه میرزای ناظر را ترویج فرهنگ وقف در زمینه رسیدگی به ایتام، سادات و مستمندان دانست و افزود: ترغیب و اشاعه این انگیزه در جامعه سبب حذف موقوفه خواری می شود و نیز مردم به تداوم آثار وقف آگاهی یابند تا عدم توجه به موقوفات کاهش یابد.           

                        

یوسفی، اهداف موجود در وقف نامه این موقوفه را تشریح کرد و گفت: همه درآمدهای این موقوفه در بدو امر به 10 قسمت تقسیم می شوند که چهار قسمت از آن صرف خدمات بهداشتی و درمانی منطقه، سه قسمت دیگر به دارالایتام در منطقه سوران تبدیل شد که پیشرفت کرد و اکنون به یک فضای آموزشی کم نظیر تبدیل شده است و دانش آموزانی که به هر دلیلی از نعمت پدر محروم هستند می توانند به تحصیل در آن بپردازند.

 

وی ادامه داد: یک قسمت دیگر از این موقوفه مربوط به  روز عاشورا در منطقه سوران است که هر ساله 12 تا 13 هزار نفر از درآمدهای موقوفه رضوی اطعام می شوند و افزون بر آن مراسم با شکوهی نیز در روز عاشورا برگزار می شود./844/پ202/ب5
 

ارسال نظرات