تربیت طلاب انقلابی از وظایف حوزههای علمیه است
![حسن بيگي، سرپرست استانداري مرکزي](/Original/1393/12/20/IMAGE635616814604914294.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، شکرالله حسن بیگی سرپرست استانداری مرکزی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره اهمیت جایگاه و فعالیت حوزههای علمیه در جامعه اسلامی، گفت: حوزههای علمیه حقایق دین وحدت اسلام را از سوی مبلغان که سفیران وحدت اسلامی هستند، به مردم انتقال میدهند چراکهنقش و نفوذ روحانیت در شکل گیری هویت و فرهنگ دینی و اخلاقی مردم واقعیتی است که موافقان و منادیان اسلام نیز بدان اعتراف کردهاند.
سرپرست استانداری مرکزی با اشاره به نقش جامعه روحانیت در به ثمر نشستن انقلاب اسلامی ادامه داد: فقها و علما نقش مهمی در تحقق انقلاب اسلامی داشتند، این قشر از جامعه سبب شد تا آحاد جامعه از ارزشها و اهداف انقلاب آگاهی یافته و انقلاب اسلامی با حمایت مردمی به ثمر نشیند و در این راستا تربیت طلاب انقلابی از وظایف حوزههای علمیه است.
حسن بیگی برنقش مهم حوزه های علمیه و روحانیت تاکید و خاطرنشان کرد: حوزههای علمیه و روحانیت، از عناصر مهم و اصلی مولّد فرهنگ در کشور ما بودهاند، و گفتار و کردار این قشر دینی، همواره حجت شرعی و مقبول افراد جامعه بوده و هست و امروزه شاهد ارتباط محکم بین مردم و روحانیت به برکت انقلاب اسلامی و تلاش مجاهدان عرصه فقاهت و دیانت و علوم دینی در سنگر حوزه علمیه هستیم.
سرپرست استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: اگر چه حجتهای واقعی خدا، انبیا و ائمه اطهارند، ولی در زمان غیبت، علما به عنوان حافظان دین و شریعت اسلامی و جانشینان امام معصوم(ع) وظیفه هدایت جامعه را بر عهده دارند و مردم وظیفه دارند به آنان مراجعه کنند.
حسن بیگی در ادامه گفت: برای مقابله با هجمه فرهنگی دشمن، تربیت روحانیت آگاه میتواند با آگاهسازی و اطلاعرسانی به قشر جوان توطئههای دشمن را خنثی ساخت و در راستای اهداف و ارزشهای انقلاب اسلامی گام برداشت.
سرپرست استانداری مرکزی اظهار کرد: حوزههای علمیه با تبیین مبانی دینی در ابعاد مختلف میتوانند دیدگاه اسلام در مسائل مختلف و جهتگیری دینی حرکت جامعه را در راستای رسیدن به پیشرفت و توسعه مطلوب و پویایی تمدن اسلامی ترسیم کند.
حسنبیگی با اشاره به سخن مقاممعظم رهبری درباره نقش حوزهها در علوم تربیتی گفت: حوزههای علمیه نقش محوری و مهمی در تربیت انسانهای متعهد، کارآمد و تاثیرگذار در تمدن اسلامی دارند.
سرپرست استانداری مرکزی تصریح کرد: رشد، پیشرفت و توسعه حوزه های علمیه از مهم ترین اقداماتی است که اثرات و برکات ماندگاری را در سطح جامعه در بر دارد و برای این منظور در استان از بودجه عمرانی و استانی به مجتمعهای خاتمالانبیا اختصاص داده شده است.
حسنبیگی با اشاره به زادگاه حضرت امام راحل(ره) گفت: استان مرکزی پیشینه بسیار قدرتمندی در زمینه علوم ومعارف اسلامی داشته و وجود با برکت امام راحل(ره) این امر را تصدیق کرده و علمای امروز وظیفه دارند تا در راستای احیای علوم و معارف زمان پیشین تلاش کنند.
وی با اشاره به ضرورت حمایت از پروژه های حوزه های علمیه به ویژه مجتمع خاتم الانبیا(ص) اراک گفت: پیشرفت و توسعه حوزههای علمیه از مهمترین اقداماتی است که اثرات و برکات ماندگاری را در سطح جامعه در بر داشته و در این راستا رفع مشکلات حوزههای علمیه به ویژه خاتمالانبیا اراک پیگیری میشود.
سرپرست استانداری مرکزی تصریح کرد: پروژه مهم و ماندگار خاتم الانبیا(ص) از جمله طرحهای بزرگ و ماندگار در استان مرکزی است که نیازمند حمایت همه جانبه مسؤولان و مدیران استان مرکزی میباشد چراکه نتایج و آثار و برکات این طرح مهم و زیربنایی در ترویج و توسعه دینی و علمی کشور در جامعه و کشور ماندگار خواهد ماند.
حسن بیگی براعلام حمایت همه جانبه از فعالیت های دینی حوزه های علمیه در استان و به صورت ویژه حمایت از ساخت و تکمیل پروژه خاتم الانبیا(ص) گفت: از آنجا که طرح خاتم الانبیا(ص) در اراک با حمایت و تلاشهای روزافزون نماینده محترم ولی فقیه در استان مرکزی آیت الله دری نجف آبادی، آغاز و با جدیت و مجاهدت ایشان دنبال میشود و وی تاکید بسیاری بر تسریع در روند اجرایی این پروژه دارند، به دنبال آن هستیم تا با برنامه ریزی و مشورت از معاونان استانداری مرکزی به ویژه معاونت برنامه ریزی و بودجه، راه های اجرایی برای حمایت مادی و معنوی از این پروژه مهم که به ثمرنشست آن برکات و خیرات بسیاری برای کشور و استان دارد را بررسی و اجرایی خواهیم کرد.
سرپرست استانداری مرکزی در ادامه گفت: پروژه خاتم الانبیا(ص) به عنوان یک پروژه مهم استانی را باید به عنوان یکی از نمادهای استان مرکزی معرفی و در راستای تکمیل و راه اندازی آن در اسرع وقت همت گمارد./842/پ202/ب4