۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۶
کد خبر: ۲۵۲۴۰۷
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی مطرح کرد؛

ضرورت تقویت شورای فرهنگی در روستاها/ برنامه‌های مذهبی و فرهنگی با محوریت مردم برگزار شود

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام والمسلمین یعقوبی گفت: باید شوراهای فرهنگی در روستاها به عنوان بازوی فعال برنامه ها و طرح های فرهنگی در روستا بیش از این تقویت شود.
حجت الاسلام يعقوبي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد و نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی امروز در چهل و نهمین و آخرین جلسه شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی در سال 93، با اشاره به جایگاه مساجد در کشور، اظهار کرد: در این زمینه تدوین سند جامع توسعه و احیای مساجد خراسان شمالی قدم آغازین کارهای بزرگ خواهد بود و می بایست جدی گرفته شود.

 

وی با بیان این که حضور امام جماعت در مسجد برای احیای مساجد و حفظ جنبه مردمی یک ضرورت اساسی محسوب می شود، اضافه کرد: ائمه جماعات مساجد خود را از جنس مردم دانسته و به خوبی می توانند با مدیریت صحیح مشکلات و ناهنجاری های هر منطقه و محله را تا حد زیادی رفع کنند.

 

رییس شورای استانی حوزه های علمیه خراسان شمالی تصریح کرد: اگر چه حکومت ما دینی و ولایی است اما نباید دین ما نیز حکومتی شود که در این راستا باید برنامه های مذهبی و فرهنگی با محوریت مردم برگزار شود نه آن که دستگاه ها و نهادهای حکومتی به صورت همزمان برگزاری و مدیریت و نظارت این برنامه ها را بر عهده بگیرند.

 

حجت الاسلام والمسلمین یعقوبی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت شوراهای فرهنگی در روستاهای استان، بر تقویت این شورها در زمینه های مختلف تأکید کرد و گفت: شورای فرهنگی روستا به عنوان یک بازو برای فعالیت ها و برنامه های روستا به شمار می رود و می بایست توجه بیشتری به آنها شود.

 

رییس شورای فرهنگ عمومی استان خراسان شمالی با تأکید بر این که برای تحقق فعالیت های روستا بر اساس قوانین باید شورای فرهنگی روستا تقویت شده و طرح های احیایی و اصلاحی این شورا فعال تر و به طور جدی تری پیگیری شود، تصریح کرد: البته در این زمینه لازم است شورای فرهنگ عمومی استان نیز تلاش و فعالیت بیشتری داشته باشد.

 

حجت الاسلام والمسلمین یعقوبی با اشاره به این که در این زمینه یکی از اولویت های اصلی حذف و از بین بردن قوانین دست و پا گیری است که در فرهنگ روستا اثر زیادی می گذارد، افزود: برای تحقق این مهم می بایست همه مسؤولان در بخش های مختلف بیش از پیش تلاش کنند.

 

محمدرحیم نوروزیان، معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان شمالی نیز در این نشست با تأکید بر این که باید قوانین بومی سازی شده و با فرهنگ مردم تطابق یابد، اضافه کرد:این اقدام در خراسان شمالی آغاز شده اما باید به صورت جدی تری پیگیری شود.

 

وی همچنین در مورد تدوین سند جامع توسعه و احیای مساجد خراسان شمالی خاطرنشان کرد: تدوین سند توسعه احیای مساجد حرکتی ارزنده در راستای توسعه و پرداختن به فعالیت های مساجد بوده و می بایست همه مسؤولان برای تحقق این مهم بیش از پیش تلاش کنند.

 

حسین ثابت قدم وحید، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت تدوین سند جامع احیای مساجد به عنوان یک اصل اساسی در رسیدگی به امور مساجد استان، اظهار کرد: تلاش می شود با تدوین سند مزبور گام مهمی در راستای توسعه مساجد خراسان شمالی برداشته شود.

 

وی در ادامه از برگزاری دهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی در سال 94 در استان خبر داد و افزود: جشنواره تئاتر رضوی یک اتفاق و یک رویداد دینی در عرصه هنری بوده و باید برای افزایش جذابیت های این جشنواره تلاش شود تا شاهد پویایی و تحرک در عرصه تئاتر استان و کشور باشیم.

 

ثابت قدم وحید با اشاره به این که باید آسیب ها، چالش ها، موانع، راهکارها و پیشنهادات را بررسی و به نوعی به نقشه راه در حوزه تئاتر دینی برسیم، افزود: در این زمینه با دعوت از نخبگان این حوزه گردهمایی نویسندگان برجسته حوزه تئاتر دینی کشور در اواخر اردیبهشت ماه سال 94 در استان برگزار خواهد شد./9314/پ202/ب4

ارسال نظرات