بالارفتن آمار طلاق و آسیبهای اجتماعی ریشه در بداخلاقیها دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام سید حسین حسینی قمی، استاد حوزه علمیه قم، در آخرین شب سال 1393 هجری شمسی در رواق دارالحجة حرم رضوی با تبیین نقش قرآن در زندگی حضرت فاطمه الزهرا(س) گفت: یکی از تاثیرات مأنوس شدن با قرآن کریم سخن گفتن با قرآن است؛ صدیقه طاهره(س) به قدری تلاوت و تدبر در قرآن کریم داشتند که با قرآن سخن می گفتند.
وی تصریح کرد: در خطبه نورانی ایشان که در مسجد النبی ایراد شد به اصطلاح عامیانه یک سخنرانی 20 دقیقه ای بیش نبود اما بیش از 50 آیه از قرآن کریم درقالب متن اصلی، کلمات اقتباسی و برگرفته از قرآن یا عبارت هایی که مردم را به برکات قرآن در زندگی توجه داده اند به کار برده شده است.
کارشناس دینی رسانه ملی خاطرنشان کرد: اگر فردی همانند صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا(س) با قرآن کریم مأنوس شد کلامش مستند و برگرفته از قرآن می شود.
بهترین هدیه شب اول قبر حضرت زهرا
وی بهترین هدیه شب اول خاکسپاری صدیقه طاهره(س) را بر طبق وصیت خود ایشان «تلاوت قرآن کریم» بیان کرد و افزود: حضرت فاطمه(س) به امیرمؤمنان علی(ع) فرمودند وقتی مرا به خاک سپردی بالای سرم و رو به صورتم بنشین قرآن بخوان.
حجت الاسلام حسینی قمی خطاب به زائران حرم امام رضا(ع) گفت: یکی از آداب زیارت، خواندن قرآن و هدیه دادن آن به امام رضا(ع) است بنابراین پس از هر زیارت و نماز زیارت، قرآن بخوانید و به ساحت قدسی حضرت هدیه کنید البته مدت زمانی که در حرم می مانید را برای خود طولانی و خسته کننده نکنید تا زمانی که نشاط عبادت درون شما هست و هنوز تشنه زیارت هستید سعی کنید از حرم خارج شوید.
وی با اشاره فرارسیدن سال جدید و برنامه ریزی برای آن عنوان کرد: در این مکان قدسی در محضر علی بن موسی الرضا(ع) با خود برای سال جدید چند عهد و پیمان ببندیم که تلاوت و عمل به قرآن کریم جزئی از برنامه های ما در سال جدید قرار گیرد.
استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: اگر با قرآن زندگی کنیم با قرآن از دنیا می رویم و با قرآن نیز محشور می شویم؛ حضرت زهرا سلام الله علیها با قرآن زندگی کردند و با قرآن نیز به شهادت رسیدند.
کارشناس دینی رسانه ملی ادامه داد: آغاز کردن هر روز با تلاوت یک سوره «یس» و زیارت آل یاسین، پیاده کردن حسن خلق و اخلاق خوب در زندگی، فاصله گرفتن از حق الله و حق الناس در زندگی از دیگر برنامه هایی است که می توانیم عهد ببندیم در سال جدید داشته باشیم.
حجت الاسلام حسینی قمی با بیان این که جان مردم، مال مردم و آبروی مردم از منظر دین بسیار حائز اهمیت است بر رعایت حق الناس تأکید کرد.
وی با نقل روایتی از رسول اکرم(ص) بیان کرد: خداوند توبه همه بندگان به جز یک گروه را نمی پذیرد که آن گروه مردم بداخلاق هستند؛ بخشی از ریشه بداخلاقی به تکبر و خودبزرگ انسان ها برمی گردد.
استاد حوزه علمیه قم ابراز کرد: متأسفانه این بداخلاقی ها جامعه را بهم ریخته است؛ بالارفتن آمار طلاق و آسیب های اجتماعی امروز که ریشه در بداخلاقی افراد دارد زیبنده این نظام علوی، فاطمی، رضوی و حسینی نیست./1308/پ202/ب4