۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۷
کد خبر: ۲۵۳۷۸۰
حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی:

موفقیت‏های کشور در گرو همدلی و همزبانی دولت و ملت است

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که موفقیت های کشور در گرو همدلی و همزبانی دولت و ملت است، گفت: پشتیبانی دولت از ملت و همراهی دولت با ملت در کنار توصیه های راهگشای رهبر معظم انقلاب راهبردی برای پیشرفت نظام بوده و خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمين واعظ موسوي

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد واعظ موسوی نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به دلیل نام گذاری امسال به دولت و ملت همدلی و همزبانی از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: رهبر معظم انقلاب با احاطه و تسلطی که نسبت به مسائل داخلی و امور بین المللی دارند، پس از این که نیاز سنجی هایی را انجام می دهند برای هر سال شعاری را انتخاب می کنند.

 

وی افزود: باید توجه توجه داشت که نامگذاری هر سال فقط به عنوان یک شعار موقت و یک ساله نیست، بلکه یک استراتژی برای بیان نیازهای کشور در سال های گوناگون بوده که باید ادامه پیدا کند؛ بنابراین این چنین نیست که سال 93 پایان یافت در زمینه فرهنگ و اقتصاد فعالیت هایی صورت نگیرد.

 

استاد حوزه علمیه قم با بیان این که همدلی و همزبانی دولت و ملت اختصاص به سال جاری ندارد، اظهار داشت: همواره برای رسیدن به جایگاه والای بین المللی و رساندن ملت ایران به اعتلای فرهنگی و اقتصادی باید بین دولت و ملت همدلی، همگرایی، همزبانی و هم افزایی وجود داشته باشد.

 

 وی ادامه داد: همه دولت باید توجه داشته باشند که حمایت های خود را در جهت پیشبرد اهداف انقلاب باید در اختیار دولت قرار دهند، از طرفی دیگر دولت نیز باید در همین جهت با ملت با عظمت ایران هماهنگی داشته باشد.

 

حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی با بیان این که موفقیت های کشور در گرو همدلی و همزبانی دولت و ملت است، ابراز داشت: پشتیبانی دولت از ملت و همراهی دولت با ملت در کنار توصیه های راهگشای رهبر معظم انقلاب راهبردی برای پیشرفت نظام بوده و خواهد بود.

 

 وی با اشاره به لازمه های محقق شدن اعتماد بین دولت و ملت عنوان کرد: ملت باید توجه داشته باشد که به هر دولتی رأی داده یا نداده باشند، در زمانی که آن دولت به روی کار می آید دولت جمهوری اسلامی ایران شناخته می شود، از همین رو باید حمایت از دولت ها یک استراتژی بسیار مهم بوده که رهبر معظم انقلاب هموراه این کار را انجام داده اند.

 

نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: دولت ها نیز باید توجه داشته باشند که نمایندگان همه ملت هستند، اگر همه ملت خود را ملتزم به حمایت از دولت بداند و دولت خود را خدمتگزار آحاد مردم دانسته و در صدد حراست از کیان اسلام باشد، به یقین مشکلات کاهش پیدا کرده و می توانیم با وضعیت بهتری به مسائل گوناگون به ویژه مسأله اقتصاد مقاومتی به فعالیت بپردازیم.

 

وی در پایان سخنانش گفت: در بررسی عملکردهای دولت باید به صورت دلسوزانه به نقاط ضعف یا قوت توجه کرد، این گونه عمل کردن سبب از بین بردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت خواهد شد؛ دولت نیز به عنوان نماینده ملت باید خود را از مردم بداند، ملت باید انتقادهای دلسوزانه و پیشنهاد های سازنده خود را در اختیار دولت قرار دهد؛ همچنین مرز انتقاد و تخریب نیز باید جدا شود./1323/ت302/ش

ارسال نظرات