۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۹
کد خبر: ۲۵۵۷

کار ترجمه کتاب عصر امام خمینی به پایان رسید

خبرگزاری رسا ـ کار ترجمه کتاب عصر امام خمینی(ره) به زبان عربی به اتمام رسید.
كتاب عصر امام خميني

حسن محبیان، معاون روابط عمومی مؤسسه فرهنگی ولاء منتظر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: کار ترجمه کتاب عصر امام خمینی(ره) به زبان عربی به اتمام رسید.

وی در ادامه افزود: به همت معاونت پژوهش موسسه ولاء منتظر(عج) و در راستای برنامه های پژوهشی ـ تألیفی این معاونت، ترجمه کتاب عصر امام خمینی(ره) به زبان عربی به اتمام رسید.

وی یاد آور شد:هم اکنون کتاب عصر امام خمینی(ره) تألیف میر احمد رضا حاجتی، جهت اقدامات نهایی چاپ، صفحه آرایی و طرح جلد تحویل معاونت فرهنگی شده است.

گفتنی است، مـؤسسه علمی ، فـرهنگی ولاء مـنتظر(عج) با هدف نـشر و تـبلیغ مبانی و مـعارف اسـلام و تحکیم انقلاب اسلامی در میان آحاد جامعه و در چارچوب نـظام مقدس جمهوری اسلامی و در راستای منویات، رهنمودها و فرامین ولایت مطلقه فقیه تشکیل شده است و اصلی‌ترین فعالیت آن ارائه خدمات تکمیلی به حـوزه‌های عـلمیه به منظور ایجاد جـامعه شـایسته، منتظر و مستعد ظـهور آخـرین حجت الهی(عج) است.

پایگاه اطلاع رسانی مؤسسه فرهنگی ولاء منتظر را می توانید از نشانی اینترنتی http://www.rasanews.ir مشاهده کنید.
ارسال نظرات