دولت با کنترل افسارگسیختگی فرهنگی امنیت روانی جامعه را تأمین کند
حجتالاسلام حسن غفاری فر، مدیر گروه حج و تبلیغ موسسه عالی حوزوی امام رضا(ع) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به بیانات اخیر رهبرمعظم انقلاب درباره اهمیت روانی خانوادهها در جامعه اظهار داشت: موضوع امنیت روانی از دغدغههای امروز است چنان که غرب برای مصادره به مطلوب کردن این احساس و نیاز روحی و روانی مردم، آنها را به معنویتهای کاذب سوق میدهد.
وی به رجعت دینی و معنوی اشاره و خاطرنشان کرد: به طور کلی سازمان ملل بر پایه حقوق بشر اومانیستی یعنی انسان محور مخالف خدا بنا شده است اما امروز مشاهده میکنیم که نشست ادیان در این سازمان تشکیل میشود زیرا ادیان با تمام توان به دنبال احیای خود هستند.
حجتالاسلام غفاری فر، ضرورت بازگشت به دین را نیاز بشر امروز خواند و تأکید کرد: اگر چه مستکبران و قدرت طلبان عالم به دنبال مصادره نهضت دینی هستند اما اصل برگشت به دین جبران کننده خلأ معنوی بشر است و انسان را به آرامش میرساند؛ این امر دارای لوازمی است که امروز به یک درخواست عمومی در میان ملل مختلف تبدیل شده است.
وی با اشاره به سابقه طولانی دینمداری در ایران یادآور شد: ایران سابقه توحید گرایی چند هزار ساله دارد و با همه انتقاداتی که به زرتشت وارد است آغاز آن با رویکرد توحیدی بوده است از اینرو چگونه ما میخواهیم به سمت شرک کثرت گرایی و امنیتزدا حرکت کنیم که از مظاهر آن دنیاپرستی و دنیاگرایی است.
مدیر گروه فقه مدرسه علمیه خواهران افزود: در دیدگاه کثرتگرایی به جای این که دنیا در خدمت بشر باشد دنیا معبود و مسجود بشر خواهد بود چنان که این کلمات را رهبر معظم انقلاب در قالب مثالهای سادهای بیان کردند که ثروت و قدرت برای برخی نقش خدا و معبود را پیدا کرده است.
وی ابراز داشت: با سرمایهسالاری، قدرت سالاری و حزب سالاری، دیگر امنیت روانی موضوعیت ندارد زیرا برای رسیدن به آنها از ارعاب، تهدید، تطمیع و تزویر استفاده شده است از اینرو رهبر معظم انقلاب در مقوله اقتدار نظام اسلامی نیز به محبوبیت و مقبولیت مردمی تکیه دارند نه به قدرت پوشالی آمریکا و پلیس هالیوودی آنها که با زور به دست آمده است.
حجتالاسلام غفاری فر تصریح کرد: دولت باید با اهمیت دادن به مسائل فرهنگی به امنیت روانی جامعه توجه داشته باشد و این افسارگسیختگی تبلیغاتی و فرهنگ غربی در عرصههای مختلف را ساماندهی کند.
عضو هیات مدیره انجمن مطالعات اجتماعی حوزه گفت: امنیت روانی زمانی حاصل میشود که جامعه هدفش تجمل گرایی و ثروت اندوزی نباشد بلکه این ثروت و قدرت، ابزاری برای خدمت و اهداف عالی باشد بنابراین تبلیغات وسیع تجمل گرایی در رسانهها و شهرها، امنیت روانی جامعه را تهدید میکند.
حجتالاسلام غفاری فر افزود: زمانی به بهانه این که هواس رانندگان پرت نشود عکس شهدا را از میادین و خیابانها جمع میکردند اما در حال حاضر با تبلیغات گسترده تجمل گرایی در سطح شهر، مردم را به سمت ناامنی روانی سوق میدهند./908/ت302/ف