مراسم عزاداری در دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار میشود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، مراسم عزاداری و سوگواری سالروز شهادت امام موسی کاظم(ع)، فردا صبح با حضور روحانیان، طلاب، مسؤولان و عموم مردم به میزبانی دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار می شود.
در این مراسم که از ساعت 7 صبح، در حسینیه دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار می شود، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری نیز حضور خواهد داشت.
همچنین با هماهنگی های صورت گرفته، طلاب مدرسه علمیه برادران امامیه شهرکرد نیز به همراه اساتید خود در این مراسم نورانی حضور پیدا خواهند کرد.
روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز از فراخوان مدیران کل و کارکنان استانداری برای حضور در این مراسم معنوی خبر داد.
همچنین در این مراسم مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری ایراد سخنرانی خواهد کرد و به تشریح ابعاد گوناگون زندگی این امام همام خواهد پرداخت.
روضه خوانی، نوحه سرایی و برگزاری مراسم سینه زنی و صرف صبحانه از دیگر برنامه های این مراسم حزن و اندوه خواهد بود./9457/پ203/ب4