۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷
کد خبر: ۲۶۲۱۹۵
نماینده سابق قزوین در مجلس خبرگان رهبری:

احزاب سیاسی باید برای تحقق اهداف انقلاب باهم متحد شوند

خبرگزاری رسا ـ نماینده سابق قزوین در مجلس خبرگان رهبری گفت: انقلاب ما هیچ عیبی ندارد فقط احزاب سیاسی باید با هم متحد شوند و در راستای تحقق اهداف انقلاب و اعتلای کشور تلاش کنند.
حجت الاسلام و المسلمين محمدي تاکندي حجت الاسلام و المسلمين محمدي تاکندي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، آیت‌الله محمد محمدی تاکندی، نماینده سابق قزوین در مجلس خبرگان رهبری شب گذشته (30 اردیبهشت ماه) در همایش حزب اسلامی کار استان قزوین در سالن اجتماعات حمدالله مستوفی قزوین گفت: دین اسلام از سوی پیامبر اکرم(ص) به ما مسلمان منتقل شد و ما به لطف خداو سایر معصومان خداپرست شدیم که نشان دهنده عظمت رسالت پیامبران و ائمه معصومان در انتقال مفاهیم ارزشمند دینی است.

 

نماینده سابق قزوین در مجلس خبرگان رهبری در ادامه افزود: امام سجاد(ع) از سه چیز به عنوان منجیات یعنی وسیله نجات بشر یاد کرده است که باید آن را به خوبی یادگرفته و در ذهن خود بسپاریم.

 

 

وی ادامه داد: عامل نخست حفظ زبان و کنترل آن به هنگام سخن گفتن است که موجب آرامش فرد و اطرفیان می‌شود چه در غیر این صورت زندگی دنیوی و اخروی فرد دچار لطمه‌های جبران ناپذیری می‌شود.

 

آیت‌الله محمدی تاکندی ابراز کرد: بیشتر ریشه اختلافات خانوادگی و اختلافات قومی و قبیله‌ای مربوط به زبان است بنابراین با دقت در به زبان آوردن مطالب، در حفظ آرامش خود و دیگران بکوشیم.

 

وی با بیان این‌که کار، دومین موردی است که موجب نجات بشر از گرفتار شدن در مشکلات می‌شود بیان کرد: زیرا بیکاری منشا مشکلات و گرفتاری‌های فراوانی چون اعتیاد است در حالی‌که اشتغال جوانان موجب پویایی اقتصاد کشور و زندگی فردی و در نهایت کسب آرامش می‌شود.

 

وی عنوان کرد: کشور چین با وجود داشتن بیش از 2 میلیارد جمعیت توانسته با کار، مملکت خود را در دنیا نمونه کند و همه مردم این کشور متناسب با شرایط جسمانی و گروه سنی خود به کار و فعالیت مشغول هستند؛ بدین شکل مملکتی با این وسعت اداره می‌شود به طوری‌که حتی آمریکا مقروض کشور چین است.

 

آیت‌الله محمدی تاکندی اظهار کرد: یکی از ایرادهای بزرگ مردم ایران نداشتن پشتکار است که باید با تجدیدنظر در افکار، اشکال خود را بپذیریم و با همت و تلاش همگانی در راستای رفع آن حرکت کنیم.

 

وی گفت: نکته سومی که امام سجاد از آن به عنوان ابزار نجات بشر یاد کرده تضرع به درگاه خداوند متعال و طلب استغفار است که موجب گشایش درهای رحمت پروردگار به سوی انسان می‌شود. 

 

این کارشناس دینی در بخش دیگر سخنان خود تاکید کرد: فعالان و احزاب سیاسی باید دل خود را بزرگ کنند و با گروه‌های مختلف جامعه رفتار مناسبی داشته باشند که این عمل موجب جذب دیگران می‌شود.

 

وی بیان کرد: حزب یعنی دست در دست هم دادن و متحد شدن که در این صورت کارها به راحتی انجام می‌شود و باید در همه امور چه انتخابات و چه مسایل دیگر اتحاد را حفظ کرد که تنهایی سبب شکست می‌شود، امام راحل نیز با اتحاد همه مردم به موفقیت رسیدند.

 

نماینده سابق قزوین در مجلس خبرگان رهبری در پایان گفت: انقلاب ما هیچ عیبی ندارد فقط احزاب سیاسی باید با هم متحد شوند و در راستای تحقق اهداف انقلاب و اعتلای کشور تلاش کنند./848/پ202/ب4

ارسال نظرات