۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹
کد خبر: ۲۶۳۷۹۴
در جمع مدیران حوزه علمیه تهران مطرح شد؛

انتقاد آیت الله استادی از غفلت برخی مدیران حوزوی نسبت به اهمیت کار حوزه

خبرگزاری رسا ـ عضو شورای عالی حوزه های علمیه گفت: سیره اساتید حوزه علمیه این بوده که برای کار خود ارزش قائل بودند و حتی در روز برفی در درس حاضر می شدند و امروزه مشکل برخی مدیران و اساتید این است که نمی دانند چه کار مهمی در دست دارند.
 آيت الله استادي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله رضا استادی، عضو شورای عالی حوزه های علمیه سراسر کشور صبح امروز پنجشنبه هفتم خردادماه چهارمین نشست سراسری مدیران مدارس علمیه استان تهران و نخستین نشست سراسری معاونین تهذیب حوزه علمیه استان تهران تهران که در مدرسه علمیه امام حسن مجتبی (ع) لواسان در حال برگزاری است با انتقاد از عدم حضور ائمه جماعات در نماز ظهر مساجد گفت: آیت الله حق شناس گفت تجریش مهمان بودم هرچه فکر کردم دیدم وجهی ندارد نماز مسجد امین الدوله را تعطیل کنم به صاحبخانه گفتم می روم و برمی گردم و وقتی به راننده تاکسی گفتم که اینجا مهمان بودم و برای نماز می روم چنان در راننده اثر کرد که گفت خودم می آیم مسجد نماز می خوانم و برمی گردانم، اگر این دیدگاه حاکم باشد نماز ظهر مساجد ما به دلیل کمبود جمعیت تعطیل نمی شود و ائمه جماعات در مسجد خود حاضر می شوند.

 

آیت الله استادی با اشاره به این‌که علامه شعرانی گفتند چرا برای یک نفر کلاس می گذارید گفت یک معارفی در نزد ما امانت است که باید به نسل بعد منتقل کنیم تاکید کرد: سیره اساتید حوزه علمیه این بوده که برای کار خود ارزش قائل بودند و حتی در روز برفی در درس حاضر می شدند و امروزه مشکل برخی مدیران و اساتید این است که نمی دانند چه کار مهمی در دست دارند.

 

عضو شورای عالی حوزه های علمیه سراسر کشور با ذکر خاطره ای مبنی بر این‌که ما بچه بودیم آیت الله مجتهدی در یک مسجد کوچک چند کودک مثل ما را جمع می کرد و معراج السعاده می داد می خواندیم و درس می داد از همان جا شروع کرد تا به حوزه عظیمی رسید که تعداد بسیاری طلبه دارد تصریح کرد: اگر بخواهیم بیش از پیش در کارمان موفق باشیم و خدایی نکرده طبق فرمایش امام خمینی (ره) از زبان شیطان اخلاق نگوییم تنها راهش همین است که به عظمت و ارزش کار پی ببریم و علیرغم بی مهری ها با انگیزه بالا کار خود را انجام دهیم.

 

وی با تاکید بر این‌که وقتی به گذشته و به علمای بزرگ نگاه می کنیم می بینیم که حتی برای دو نفر هم کلاس تشکیل می دادند خاطرنشان کرد: درست است که باید حمایت هایی از کارهای فرهنگی و علمی و آموزشی شود ولی اگر حمایت نشد هم ما نباید کار خود را تعطیل کنیم، باید فعالیت را ادامه دهیم.

 

وی با انتقاد نسبت به پیگیری تعطیلات از سوی برخی اساتید گفت: خیلی بد است که در محافل قم صحبت این است که ماه رمضان نزدیک است درسها را چه زمانی تعطیل کنیم؟! جای تاسف دارد اگر ببینیم طلبه ای از تعطیلی خوشحال می شود، اگر ارزش کار خود را بدانیم از تعطیلی خوشحال نمی شویم.

 

آیت الله استادی با بیان این‌که کار بد از همه بد است اظهار داشت: پیش از انقلاب برخی فکر می کردند که اگر کار بد را شاه انجام بدهد بد است ولی اگر خودشان انجام بدهند بد نیست، اینطور نیست خیانت و خطا از هر کسی و در هر زمانی بد است چه بسا پس از انقلاب اگر از مسوولان باشد بدتر است.

 

عضو شورای عالی حوزه های علمیه سراسر کشور در پایان خاطرنشان کرد: باید تمام توجه ما این باشد که عمرمان را به غفلت سپری نکنیم و از باقیمانده عمرمان غافل نباشیم تا بتوانیم کاستی های گذشته را جبران کنیم./959/پ202/ج

ارسال نظرات