۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۳
کد خبر: ۲۶۶۸۱۵
امام جمعه زابل:

راه مقابله با تهاجم فرهنگی، ترویج سبک زندگی اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام کیخا با تأکید بر لزوم مقابله با تهاجم فرهنگی، گفت: باید برای در امان ماندن فرزندانمان از تهاجم فرهنگی برنامه داشته باشیم و سبک زندگی اسلامی را ترویج دهیم؛ زیرا دشمن می‌خواهد این سبک را از ما بگیرد.
حجت الاسلام کيخا امام جمعه زابل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، حجت الاسلام علی‌اکبر کیخا، امام جمعه زابل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به 23 خرداد سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی گفت: رهبر معظم انقلاب بارها و بارها از تهاجم فرهنگی و جنگ نرم خبر داده‌اند و تأکید کرده‌اند که همه مراقب این مسأله باشیم.

 

وی عنوان کرد: استعمار قدیم اینگونه بود که آن کشور استعمارگر با کشتن و قتل و غارت و ایجاد جنگ‌ها سرزمین‌ها را فتح می کرد و بعد از فتح سرزمین، ذخایر و ثروت‌های ملی آن را به تاراج می‌برد.

 

امام جمعه زابل با اشاره استعمار جدید، افزود: استعمار نو، فتح سرزمین جغرافیایی نیست بلکه فتح سرزمین فکر و اندیشه‌ها است وقتی سرزمین فکر و اندیشه کشوری را فتح کنند تمام ذخایر ملی و ثروت آن کشور تحت امر آنهاست.

 

وی در ادامه بیان کرد: در شرایط کنونی هر دو نوع استعمار  وجود دارد استعمارگران، برخی کشورها مانند آل سعود را تجهیز می‌کنند تا خواسته‌های خود را عملی کنند عربستان سعودی مستعمره آمریکاست قطعا کمک به عربستان سعودی کمک به خود آمریکا محسوب می‌شود.

 

حجت الاسلام کیخا اظهار داشت: اکنون دشمنان جنگ‌های نیابتی راه انداخته‌اند که نمونه بارز آن داعش است دیگر به خود زحمت نمی‌دهند و مستقیما وارد جنگ نمی‌شوند.

 

وی با تأکید بر لزوم مقابله با تهاجم فرهنگی بیان کرد: باید تهاجم فرهنگی را جدی بگیریم و برای فرزندان‌مان برنامه داشته باشیم و سبک زندگی اسلامی را ترویج دهیم؛ چون دشمن می‌خواهد این سبک را از ما بگیرد از این رو شبکه‌های ماهواره‌ای در همین راستا عمل می‌کنند.

 

حجت الاسلام کیخا در ادامه افزود: تلاش دشمن این است که نظام جمهوری اسلامی را ناکارآمد جلوه دهد نظامی که بر پایه دستورات قرآن و عترت پایه‌گذاری شده و در رأس آن ولی فقیه و نایب امام زمان(عج) قرار دارد بنابراین هر کاری که سبب عزت و سربلندی نظام شود، جهاد فی سبیل الله است.

 

وی با اشاره به یکشنبه 24 خرداد سالروز انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران گفت: این انتخابات ویژگی‌هایی داشت که منحصر به فرد بود وقوع آن بعد از فتنه 88 بود فتنه‌ای که در اثر قدرت طلبی و ریاست طلبی برخی افراد روی داد روش خوب مناظره تلوزیونی در این انتخابات خوش اخلاقی سیاسی نامزدهایی که انتخاب نشدند از دیگر ویژگی‌های این انتخابات بود.

 

امام جمعه زابل در ادامه سخنانش در رابطه با همدلی و همزبانی مردم و مسؤولان خاطرنشان کرد: مردم باید همدل، همزبان و همگام با دولت باشند، دولت را یاری کنند و اگر نقدی دارند منصفانه و در مجامع قانونی بیان شود مسؤولان محترم هم باید با رعایت کرامت و عزت ملت، مشکلات مردم را رسیدگی و حل کنند و در پی عملی کردن وعده‌های داده شده باشند.

 

وی یادآور شد: در منطقه سیستان نیز وعده‌هایی داده شده است ضمن تشکر از استاندار و برنامه‌های خوب ایشان باید بگوییم که هنوز تحولی چشمگیر در منطقه سیستان در رابطه با اشتغال و بازار و کسب و کار مشاهده نمی کنیم، طرح هایی مانند تجارت چمدانی، پاس مرزی، کارت مرزنشینی و طرح منطقه آزاد اینها هنوز جزء مطالبات مردم است./831/پ202/ب4

ارسال نظرات