۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳
کد خبر: ۲۶۷۱۷۵
نماینده ولی فقیه در استان البرز:

برخی به دنبال سکولار کردن حوزه هستند/ اساتید، روحیه انقلابی‌گری را در طلاب تقویت کنند

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: برخی از افراد به دنبال سکولار کردن حوزه های علمیه و جدایی دین از سیاست بوده و با شبهه پراکنی در مباحث ولایت فقیه به دنبال مقاصد خود هستند.
برخی به دنبال سکولار کردن حوزه هستند/ اساتید، روحیه انقلابی‌گری را در طلاب تقویت کنند برخی به دنبال سکولار کردن حوزه هستند/ اساتید، روحیه انقلابی‌گری را در طلاب تقویت کنند امام جمعه کرج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در البرز، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی حسینی همدانی، نماینده ولی فقیه در استان البرز، در اجلاسیه  اساتید حوزه های علمیه استان البرز که صبح امروز در محل مجتمع فرهنگی دشت بهشت کرج برگزار شد، گفت: حوزه های علمیه با طراحی و برنامه ریزی مناسب می تواند در ابعاد مختلف نقش آفرینی کنند و با عزیمت دادن نیروهای متفرق در نقطه ای، به اهداف عالیه خود دست یابند.

 

وی دستیابی به ارزش های معنوی را یکی از لوازم طلبگی دانست و بیان داشت: اساتید حوزه های علمیه نقش حساس و موثری در طلاب و شاگردان خود خواهند داشت چرا که افزون بر علم، اخلاق و منش اساتید و مبلغان دینی، الگوی رفتاری طلاب خواهد بود.

 

امام جمعه کرج تصریح کرد: اگر اساتید و معلمان دینی خود را متعهد و مقید به احکام دین بدانند و اهل درک و عمل باشند و همچنین به آن رفتاری که دیگران را به آن سفارش می کنند مزین باشند در جامعه موثر خواهند بود.

 

وی با خطاب به اساتید حوزه و لزوم انگیزه سازی در طلاب اظهار داشت: حوزه های علمیه با ایجاد انگیزه در طلاب می توانند مهم ترین عامل رشد را در این قشر متعهد تقویت کنند که آثار و برکات فراوانی را در پی دارد چرا که مانع بسیاری از آسیب های اخلاقی، عقیدتی و تربیتی و .. در میان طلاب خواهد بود.

 

نماینده ولی‌فقیه در البرز با استناد به روایتی از پیامبر اکرم (ص) که می فرمایند: «أَدَّبَنِی رَبِّی فَأَحْسَنَ تَأْدِیبِی» بر اخلاق و تربیت طلاب تاکید کرد و عنوان داشت: جایگاه استاد برای طلاب جایگاه حساس و مهمی است از این رو اساتید با تهذیب و اصلاح نفس می توانند رسالت خود را به درستی ایفا کنند در غیر این صورت به نتیجه مطلوب نخواهند رسید.

 

وی با اشاره به آیه «لقد کان لکم فی رسول الله اسوه حسنه» مبنی بر این که اساتید حوزه باید اسوه حسنه باشند، عنوان داشت: استاد خوب از عوامل موثر در تربیت انسان است از این رو اگر انسان استاد نداشته باشد تربیت معنوی پیدا نمی کند چنانچه حضرت امام (ره) نزد اساتید بزرگ اخلاق، همچون مرحوم شاه آبادی پرورش یافت و خود شاگردان بسیاری را تربیت کرد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی همدانی با بیان این که حدیث معراج درس تادیبی به همراه دارد که خدای تعالی به رسول اکرم(ص) داده است، ابراز کرد: اساتید حوزه های علمیه باید هنر تعلیم، تعلم و تربیت را در خود تقویت کنند زیرا سعادت انسان ها به تربیت آنها مستلزم است.

 

امام جمعه کرج تصریح کرد: طلاب استعدادهای بالا و ویژگی های ارزشمندی دارند از این رو با استعدادسنجی و کشف علایق می توان حوزه های علمیه را در رسیدن به رسالت خویش هدایت کرد همچنین با برنامه های جانبی و کلاس های اخلاق نسبت به این مهم اقدام کرد.

 

وی خطاب به اساتید حوزه های علمیه استان افزود: روحیه ایثار، انقلابی گری، روشن ضمیری، مسؤولیت پذیر بودن، ظلم ستیزی و استکبار ستیزی را در طلاب تقویت کنید و نسبت به این مسائل بی تفاوت نباشید.

 

حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی اظهار داشت: برخی از افراد به دنبال سکولار کردن حوزه های علمیه و جدایی دین از سیاست بوده و با شبهه پراکنی در مباحث ولایت فقیه به دنبال اهداف و مقاصد پلید خود هستند از این رو نباید از توطئه های آنان غافل باشیم.

 

وی با بیان این که اساتید حوزه باید به مسائل روز آگاه باشند، عنوان داشت: باید با بصیرت کامل حوزه های علمیه را حفظ و تقویت و مسائلی را که متوجه روحانیت و مبلغان است به خوبی رصد کرد تا در مقام اجرا به شایستگی رفتار شود.

 

امام جمعه کرج در ادامه این مراسم خطاب به همسران اساتید حوزه های علمیه استان، اظهار داشت: در کنار طلبه زندگی کردن یک جهاد مضاعف است که سختی ها، مشکلات و محدودیت را به همراه دارد از این رو همسران طلاب علی رغم این محدودیت ها با خدمت و تلاش های خود فضای امن و مناسبی را برای خانواده فراهم می کنند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: همسران طلاب باید خود را به مسائل روز آگاه کنند و در تربیت فرزندان، حسن معاشرت و در نحوه ارتباط گیری به نحو شایسته ای عمل کنند زیرا خانواده روحانی، به عنوان یک مبلغ در جامعه، نقش سازنده و کلیدی بر عهده دارد./801/پ202/ب4

ارسال نظرات