۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۷
کد خبر: ۲۶۷۳۸۲
با سخنرانی آیت‌الله حسینی بوشهری؛

همایش استانی فرهنگ و مدیریت جهادی در بوشهر برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: به مناسبت هفته جهاد کشاورزی، همایش استانی فرهنگ و مدیریت جهادی با رویکرد شعار سال با سخنرانی آیت‌الله حسینی بوشهری برگزار می‌شود.
امام جمعه عاليشهر

حجت‌الاسلام سید غلامرضا هاشمی، نماینده ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر و امام‌جمعه عالی شهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر، ضمن گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی، گفت: هفته جهاد کشاورزی فرصت بسیار خوبی برای بازبینی و بیان خدمات، تلاش‌ها، زحمات، ایثارگری‌ها و مجاهدت‌های جهادگران در دوران دفاع مقدس است و صفت سنگرسازان بی سنگر، بهترین صفتی بود که امام راحل به این عزیزان نسبت داد.

 

وی افزود: یکی از کارهای بسیار مهم و ارزشمندی که امام در اوائل انقلاب در راستای تأسیس کمیته امداد، سپاه پاسداران و امثال این‌ها انجام داد، تشکیلاتی به نام جهاد سازندگی با شعار همه باهم جهاد سازندگی بود که خلأ آن، در بعد از انقلاب احساس می‌شد.

 

حجت‌الاسلام هاشمی تصریح کرد: جهاد سازندگی قبل از جنگ، به ‌فرمان امام خمینی آغاز به بازسازی روستاها، آب‌رسانی، برق‌رسانی و زدودن غبار فقر و محرومیت از روستاهای کشور کرد و جهادگران، با اخلاصی که داشتند در جهت عمران و آبادی روستاها تلاش کردند و کارهای بسیار بزرگ و ارزشمندی انجام دادند.

 

نماینده ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر خاطرنشان کرد: با آغاز جنگ تحمیلی، عزیزان جهاد سازندگی ملزم شدند در کنار عمران و آبادی روستاها، بخشی از نیروی خود را به‌ سوی جبهه‌ها اعزام کنند.

 

وی ادامه داد: جهادگران در قالب تشکیل مهندسی رزمی و پشتیبانی مهندسی جنگ، در جبهه‌های غرب و جنوب، در ساختن سنگرها، پل‌ها، جاده‌ها و خاک‌ریزهایی که برای جبهه نیاز بود، تلاش‌های زیادی کردند و بالاتر از آن با اخلاقی که داشتند، نمره قابل قبولی کسب کردند که امام فرمودند اگر تلاش‌های جهاد سازندگی نبود، پیروزی هم در این جنگ به دست نمی‌آمد.

 

امام‌جمعه عالی‌شهر بیان کرد: یکی از برکات هفته جهاد کشاورزی بیان تلاش‌ها و زحمات عزیزان جهادگر است که بعد از اتمام دوران دفاع مقدس، دوباره برگشته و مجدداً تمام نیروی خود را در روستاها و رفع محرومیت‌های مانده متمرکز کردند.

 

حجت‌الاسلام هاشمی یادآور شد: حدوداً 15 سال قبل، مسؤولان صلاح دیدند که وزارت کشاورزی و وزارت جهاد، با هم ادغام شوند و جهاد کشاورزی مولود این ادغام شد که هم‌اکنون در عرصه‌های تولید محصولات دامی، زراعی و باغی، جهادگران تلاش بسیار وافر و چشمگیری دارند.

 

نماینده ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: در استان بوشهر همزمان و همراه با سایر کشور، تلاشگران عرصه جهاد کشاورزی در بخش بزرگ کشاورزی، شیلات، دامداری و دام‌پروری، باغات و نخیلات و دریا و هرآن چه مربوط به مجموعه بخش کشاورزی است، همچنان با افتخار تلاش می‌کنند.

 

وی افزود: استان بوشهر، تعداد زیادی جانباز، آزاده و ایثارگر و بیش از 55 شهید جهاد کشاورزی را در راه اعتلای میهن اسلامی، نثار انقلاب و دفاع مقدس کرده است و که یاد و خاطره آنان را گرامی می‌داریم.

 

امام‌جمعه عالی شهر بابیان اینکه ارتقای روحیه جهادی و تبیین اهمیت مدیریت جهادی، یکی دیگر از اهداف برگزاری هفته جهاد کشاورزی است، اظهار داشت: جهادگران افتخار دارند با همین روحیه جهادی هم در دوران سازندگی، هم در دوران دفاع مقدس و هم امروز در عرصه تولید با مدیریت جهادی توانسته‌اند کارهای بزرگی را انجام دهند.

 

حجت‌الاسلام هاشمی اشاره کرد: همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند ما در کشور، هر جا کار و مدیریت جهادی کردیم، موفق شدیم؛  الآن هم‌ چنین است، اگر ما می‌خواهیم در مقابل تحریم‌ها و فشارهای ظالمانه دشمن مقاومت کنیم، راهی جز اقتصاد مقاومتی نیست، که آن ‌هم از دل مدیریت جهادی برمی‌آید.

 

نماینده ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: اگر مدیریت جهادی باشد، می‌شود اقتصاد مقاومتی را هم در کشور نهادینه کرد و با اقتصاد مقاومتی است که ما می‌توانیم در مقابل تهدیدهای دشمن بایستیم و سرافراز و سربلند بیرون بیاییم.

 

وی دیدار مدیران ستادی جهاد کشاورزی و ادارات کل وابسته با آیت‌الله صفایی بوشهری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر را یکی از برنامه‌های این هفته برشمرد.

 

حجت‌الاسلام هاشمی تأکید کرد: به مناسبت هفته جهاد کشاورزی، همایش استانی فرهنگ و مدیریت جهادی با رویکرد شعار سال، روز سه‌شنبه با سخنرانی آیت‌الله حسینی بوشهری، نماینده مجلس خبرگان رهبری و با حضور استاندار، مدیران، تولیدگران و همکاران جهاد کشاورزی برگزار می‌شود./846/ت302/ح

ارسال نظرات