۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۸
کد خبر: ۲۶۸۶۹۴
حجت‌الاسلام والمسلمین ری‌شهری:

ولی فقیه از مصادیق وحدت در جامعه اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، وحدت را محور جامعه اسلامی خواند و گفت: قرآن، محور وحدت جامعه اسلامی است و پیامبر خدا(ص) ائمه اطهار(ع) و امام زمان(عج) تبلور وحدت هستند و در دوران غیبت ولی عصر(عج)، ولی فقیه از مصادیق «حبل الله» در جامعه اسلامی است.
محمدي ري شهري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدی ری‌شهری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، بعدازظهر امروز در برنامه «انس با قرآن» شبکه پنج صدا و سیما، به موضوع‌های مختلف در جزء چهارم قرآن اشاره کرد و گفت: در جزء چهارم، مباحث مهمی همچون اهمیت مسجدالحرام، کعبه، وجوب حج، چگونگی تعامل با پیروان سایر ادیان به ویژه اهل کتاب، دعوت به وحدت کلمه،‌ امر به معروف و نهی ازمنکر، مقاومت مسلمانان در برابر دشمنان، خطر ربا برای جامعه اسلامی، جایگاه شهدا و مباحث مربوط به ارث و خانواده مطرح شده است.

 

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) اظهار داشت: آیه 103 سوره آل عمران دعوت به همدلی، همزبانی و الفت می‌کند و قرآن در این آیه نورانی به پیروان واقعی و مسلمانان تأکید می‌کند که در کنار یکدیگر به ریسمان محکم الهی چنگ بزنند.

 

وی به تفاسیر مختلف «حبل الله» اشاره کرد و افزود: حبل الله به قرآن، پیامبر و اهل بیت(ع) تفسیر شده است که با یکدیگر هیچ اختلافی ندارند زیرا قرآن، محور وحدت جامعه اسلامی است و پیامبر خدا(ص) ائمه اطهار(ع) و امام زمان(عج) تبلور وحدت هستند و در دوران غیبت ولی عصر(عج)، ولی فقیه از مصادیق «حبل الله» در جامعه اسلامی است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی ری‌شهری، امر به معروف و نهی از منکر را از مهم‌ترین عوامل تمسک مردم به «حبل الله» دانست و ابراز داشت: امر به معروف و نهی از منکر، دعوت به همه نیکی‌ها و پرهیز دادن از همه منکرات و ناشایستگی‌ها در جامعه است چنان که در آیه 104 سوره آل عمران «ولتکن امة منکم یدعون الی الخیر و یأمرون بالمعروف و ینهون عن المنکر» نیز آمده است.

 

وی وحدت را محور جامعه اسلامی خواند و گفت: از آیه‌ 103 تا 105 درباره وحدت به عنوان محور مهم سیاسی و اجتماعی در جامعه اسلامی سخن گفته است و این که بعد از بیان حقایق از سوی خداوند به امت‌های پیشین، تفرقه و اختلاف، سبب شکست آنان شد.

 

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به دستورالعمل‌های کاربردی قرآن درباره سیاست خارجی اشاره و تأکید کرد: آیه 120 آل عمران، دستورالعمل‌های مهم، کاربردی و سرنوشت‌سازی را در سیاست خارجی ارائه می‌کند و می‌فرماید که در برابر دشمنان خارجی از عنصر صبر و تقوی استفاده کنید؛ مقاومت در کنار تقوی داشته باشید که در این صورت، توطئه دشمنان در هیچ زمانی بر شما مؤثر نخواهد بود.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی ری‌شهری در پایان یادآور شد: وحدت کلمه، امربه معروف و نهی ازمنکر و مقاومت در برابر دشمنان همراه با تقوی و پرهیزکاری، سه پیام مهم از این چند آیه در جزء چهارم قرآن کریم است. /908/پ202/ی

ارسال نظرات