رسیدن به توافق خوب نیازمند پرهیز مردم و مسؤولان از تفرقه است
حجت الاسلام امین رصاف، رییس دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان فارس در گفت و گو با خبر نگار خبرگزاری رسا در فارس
وی ابراز داشت: از این رو روشن است وقتی تحریم ها یکباره برداشته شود، فلسفه و هدف اصلی مذاکرات که رفع تحریم است به نتیجه میرسد، ولی اگر بنا باشد به صورت مرحلهای برداشته شود با شناخت ما نسبت به دشمن از توافقات که دشمن در هر توافقی به بهانه ای از زیر بار تعهدات خود شانه خالی کرده است، دقیقا هدف مذاکرات مشخص نمیشود.
حجت الاسلام رصاف خاطرنشان کرد: طرف مقابل دنبال بهانه است تا به تعهدات خود عمل نکند، از این رو ما نسبت به آینده نگاه خوبی نداریم و نمیتوانیم به آینده دلخوش باشیم، بنابراین چیزی را که در حال حاضر میتوانیم به دست آوریم را موکول به آینده نمیکنیم و رفع یکباره همه تحریم ها آن چیزی است که میتواند تا حدی مورد قبول ما باشد.
وی تصریح کرد: حمایت مسؤولان و همه مردم از توافق خوب اینگونه است که در عمل شاهد این باشیم که مذاکرات با شاخصهایی که مقام معظم رهبری فرمودهاند دنبال میشود و لازم است که مردم و مجلس هم از این مذاکرات حمایت کنند تا توافق مطلوب حاصل شود.
مدیر حوزه نخبگان شیراز ادامه داد: از این رو با حمایت، ما می توانیم خود را به رخ تمام دنیا بکشیم که کشور ما یک کشور یک دست و همراه است و به تعهدات منطقی خود پایبند است و عموم جهان اگر این چنین چیزی را ببینند نگاهشان نسبت به کشور ما تغییر خواهد کرد.
وی بیان داشت: در صورت توافق خوب باید همه مردم و مسؤولان کشور از این توافقات حمایت کنند و از تفرقه بین یکدیگر دست بکشند تا کشور ما بتواند مشکلات خود را پشت سر بگذارد.
رییس دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس اظهار داشت: هر نوع موکول کردن اجرای تعهدات به آینده برای ما نتیجه خوبی ندارد تا این که ما به صورت نقد عمل کنیم و آژانس به صورت نسیه که همان موکول کردن به آینده باشد، با ما رفتار کند که در این صورت توافق مطلوب حاصل نمیشود.
حجت الاسلام رصاف در پایان خاطرنشان کرد: این خطوط قرمز که مقام معظم رهبری بیان کردهاند، برای تیم مذاکره کننده و طرف مقابل راه را مشخص می کند و در این صورت هم طرف مقابل را از زیاده خواهی باز می دارد و هم دست مسؤولان ما را برای چانه زنی بالا میبرد و سبب میشود که مذاکرات در راه راست ادامه داده شود که در این صورت توافق مطلوب حاصل میشود./839/ت303/ح