ایستادگی در برابر تحریمها؛ درس بزرگی از زندگی حضرت خدیجه

حجتالاسلام هادی حسینخانی، معاون تهذیب حوزههای علمیه سراسر کشور، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با تسلیت رحلت حضرت خدیجه(س) اظهار داشت: یکی از وجوه درخشان شخصیت حضرت خدیجه(س) این است که در راه تبلیغ اسلام از سرمایه زندگیاش دریغ نورزید و با تمام وجود و بدون هیچ منتی، تمام ثروتش را در اختیار پیامبر اکرم(ص) قرار داد.
وی به مدیریت بحران حضرت خدیجه(س) در شرایط تحریم اشاره و خاطرنشان کرد: سختترین تحریمها از سوی قریش در شعب ابیطالب بر مسلمانان تحمیل شد، اما این تحریمها حضرت خدیجه(س) را از پا در نیاورد و تا آخرین لحظه حیات مبارکش به عهد خود با خدا وفادار ماند.
معاون تهذیب حوزههای علمیه سراسر کشور، اجرای اقتصاد مقاومتی را پیروی از حضرت خدیجه(س) خواند و افزود: اگر ما بخواهیم به حضرت خدیجه(س) تأسی کنیم، باید در مقابل تحریمها، مقاومت و ایستادگی داشته باشیم و به عهد خویش پایبند بمانیم.
وی در ادامه ماه رمضان را ماه قرب و ارتباط با خداوند خواند و گفت: رهبر معظم انقلاب در توصیف ماه رمضان فرمودند «رمضان، بهشت خداوند در جهنم سوزان دنیای مادی است».
حجتالاسلام حسینخانی افزود: در این فضای مادیگرایی که روز به روز نیز تقویت میشود، ماه مبارک رمضان، فرصت مناسبی است که انسانها به اصل خود بازگردند و قدمی به سوی نزدیک شدن به خداوند متعال بردارند.
وی جوانی را بهترین موقعیت برای استفاده از فرصت ماه رمضان دانست و گفت: جوانان میتوانند از فرصت و ظرفیت ماه رمضان برای خودسازی و کنترل نفس بهره ببرند تا تقوی الهی در آنها تقویت شود و بعد از این ماه مبارک از توشه تقوی بهره برداری کنند.
معاون تهذیب حوزههای علمیه سراسر کشور، تقوی را از آثار روزه داری برشمرد و افزود: چشم پوشی از برخی حلالها در ماه مبارک رمضان سبب میشود که انسان بعد از این ماه از حرامها و چیزهای شبههناک نیز خودداری کند.
حجتالاسلام حسینخانی گفت: اتلاف وقت و استفادههای نامطلوب از شبکههای مجازی زیاد شده است که اگر حداقل در این ماه مبارک، استفاده از موارد شبهه ناک و حرام این شبکهها خودداری شود، پس از ماه رمضان، فاصله گرفتن از جهات منفی شبکههای مجازی تا حد زیادی مشهود خواهد بود./908/ت302/ف