۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۵
کد خبر: ۲۷۰۵۵۹
حجت الاسلام والمسلمین محمدی‌ ری‌شهری:

انسان با تقوا از گناه کردن در محضر خداوند حیا می‌کند

خبرگزاری رسا ـ تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به اهمیت تقوا در ترک گناه اشاره کرد و گفت: طبق روایات اگر انسان، نسبت به اعمال خود مراقبت داشته باشد و خود را در محضر خداوند ببیند؛ تقوا و حیای او بیشتر خواهد شد و نسبت به انجام واجبات و ترک محرمات مصصم‌تر می‌شود.
ري شهري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین محمد محمدی ری‌شهری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، بعد از ظهر امروز در برنامه «انس با قرآن» شبکه پنج صدا و سیما، به فرازهایی از جزء یازدهم قرآن اشاره کرد و گفت: جزء یازدهم قرآن کریم شامل قسمت دوم سوره توبه، سوره یونس و قسمتی از سوره هود است.

 

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) ابراز داشت: مطالب متنوعی در جزء یازدهم مطرح شده است که از آن جمله، اهمیت جهاد و ارزش آن در سرنوشت جامعه اسلامی، تأکید بر وجوب جهاد، عرضه اعمال بر خداوند، نهی از استغفار برای مشرکان  و شدت مهربانی و محبت پیامبر اکرم(ص) نسبت به امت است.

 

وی افزود: از دیگر مطالب، هشدار خداوند به مسلمانانی است که دارای قدرت هستند؛ تا در اثر غفلت و گناه به سرنوشت پیشینیان خود گرفتار نشوند، همچنین چگونگی محشور شدن مجرمان، معجزه بودن قرآن، بخشی از داستان حضرت موسی(ع) و توبه قوم حضرت یونس(ع) را می‌توان نام برد.

 

حجت الاسلام و المسلمین محمدی ری‌شهری به تفسیر آیه 61 سوره یونس اشاره کرد و ابراز داشت: این آیه بسیار تکان دهنده و موجب تحول و تلنگری نسبت به انسان‌ است؛ چنان که پیامبر اکرم(ص) با تلاوت آن به شدت می‌گریستند.

 

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) خاطرنشان کرد: خداوند در آیه61 سوره یونس می‌فرماید «ای پیامبر؛ تو در هیچ موقعیتی قرار نمی گیری و از ناحیه خدا هیچ آیه ای از قرآن را تلاوت نمی کنی و شما مردم هیچ عملی را انجام نمی دهید، جز آن که ما بر آن شاهد هستیم که چگونه در آن عمل سرگرم شده و فرو رفته اید و از علم پروردگارت حتی یک ذره کوچک در آ سمان یا زمین پوشیده نیست و هیچ چیزکوچکتر یا بزرگتر از آن نیست، جز آن که در کتاب آ شکار ثبت شده است».

 

وی یادآور شد: این سخن امام خمینی(ره) که «جهان محضر خدا است و در محضر خدا گناه نکنید» برگرفته از روایت پیامبر اکرم(ص) است که فرمودند «نفس خود را به مراقبت عادت دهید و بدانید که در محضر خدا هستید».

 

حجت الاسلام و المسلمین محمدی ری‌شهری در پایان افزود: طبق روایات اگر انسان، نسبت به اعمال خود مراقبت داشته باشد و خود را در محضر خداوند ببیند؛ تقوا و حیای او بیشتر خواهد شد و نسبت به انجام واجبات و ترک محرمات مصصم‌تر می‌شود./908/پ202/ف

ارسال نظرات