استاد حوزه و دانشگاه:
خدشه دار شدن عفت آدمی موجب از بین رفتن تمام سرمایه های معنوی او میشود
خبر گزاری رسا ـ مدیر حوزه امام مهدی(عج) کرمان با بیان اینکه قرآن برای حفظ جامعه و طهارت معنوی آن فحشا و اعمال منافی با عفت را حرام کرده است و برای آن عذاب دنیوی و اخروی معین کرده است، گفت: اگر عفت فرد خدشه دار شود تمام سرمایه های معنوی را از دست خواهد داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام حسین افاضاتی، استاد حوزه و دانشگاه، ظهر امروز در مراسم سخنرانی بیستمین روز ماه مبارک رمضان که در مسجد امام حسین(ع) کرمان برگزار شد، گفت: قرآن برای حفظ جامعه و طهارت معنوی آن فحشا و اعمال منافی با عفت را حرام کرده است و برای آن عذاب دنیوی و اخروی معین کرده است.
وی با اشاره به آیات قرآن، تصریح کرد: حتی اشاعه اخبار فحشا و معروف شدن شخص و منطقه خاصی به اعمال منافی با عفت از دیدگاه اسلام و قرآن حرام است و جزای این عمل عذاب دردناک در دنیا و آخرت است.
این کارشناس مسائل مذهبی گفت: اگر عفت فرد خدشه دار شود تمام سرمایه های معنوی را از دست خواهد داد.
این استاد حوزه علمیه با اشاره به کتاب انسان و حیوان شهید مطهری(ره) به فرق بین زندگی اجتماعی حیوان و انسان پرداخت و گفت: انسان ها بر خلاف حیوانات بینش جمعی دارند و بر همین اساس، گرایش اجتماعی دارند و اتفاقات جامعه بر روی آن ها اثر گذار و مهم است.
وی افزود: بر پایه همین مسأله، اگر جامعه به سمت فحشا و منکر برود این گرایش جامعه، بر روی افراد اجتماع اثر منفی خواهد گذاشت.
مدیر حوزه علمیه امام مهدی(عج) کرمان با اشاره به سایر راه های حفظ جامعه اسلامی از فحشا، گفت: قرآن کریم برای حفظ جامعه انسانی تهمت جنسی را حرام کرده و برای آن مجازات سنگین در نظر گرفته است و حتی برای اثبات آن نیز شرایط سختی را قرار داده است.
وی در ادامه به نکته بسیار ظریفی اشاره کرد و گفت: تهمت یک مرض مسری بوده و وجود آن در جامعه سبب ار بین رفتن آبروی افراد، نابودی حریم معنوی آن ها و احترام اشخاص است.
انسان حسود به کمالات معنوی نخواهد رسید
مدیر حوزه علمیه امام مهدی(عج) کرمان با اشاره به ویژگی های اخلاقی انسان حسود، گفت: براساس روایات اهل البیت شخص حسود هیچ گاه احساس آقایی و سروری نخواهد کرد و پیوسته دنبال داشته های دیگران بوده و آرزوی از بین رفتن اموال آن ها را دارد.
وی به سایر ویژگی های اخلاقی افراد حسود اشاره کرد و افزود: انسان حسود پست فطرت و روحیه ذلیلانه و خواری دارد و با معنویت هیچ ارتباطی ندارد.
حجت الاسلام افاضاتی در پایان با برگشت به موضوع اصلی سخنان خود، گفت: بر خلاف نظر جامعه شناسان غربی که حقیقت این غریزه نفسانی را به شکل صحیح درک نکرده اند، هرگز ترویج فحشا و آزاد گذاشتن انسان در ارضای این غریزه، به معنای پایان یافتن تمایلات این قوه نیست بلکه ابتدای شروع تلذذ این غریزه است./9704/پ202/ح
ارسال نظرات